IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2010, 15:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mahmut Özgener ve külüp başkanları, THY yöneticleriyle buluştu




Türk Hava Yolları (THY) yöneticileri ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor'un kulüp başkanları yemekte bir araya geldi.
Turkish Do&co'nun binasında düzenlenen yemekli toplantıya, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, TFF Başkanı Mahmut Özgener, Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı katıldı. Galatasaray ve Beşiktaş Kulübü temsilcilerinin mazeret bildirerek toplantıya katılmadıkları belirtildi.


Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hamdi Topçu, THY'nin hem milli takımın ana sponsoru olduğunu hem de Türkiye liglerinin futbol takımlarına da destek verdiğini söyleyerek, "Şu anda 5 büyük kulüple sponsorluk görüşmelerimiz devam ediyor. Bir önceki yıl da sponsorduk. Şimdi tekrar görüşerek aramızda problem var mı yok mu, nasıl katkı sağlayabiliriz ? Bunları konuşacağız" dedi.

TFF Başkanı Mahmut Özgener de THY'nin Türkiye'nin en önemli ve herkesin gurur duyduğu markaların en başında geldiğini ifade ederek, "Hava taşımacılığı çok zorlu ve çok emek isteyen, servisin en önde olduğu sektörlerden biri. Böyle zorlu bir sektörde dünyanın en önemli havayollarından biri haline gelen THY'nin bu başarısında Topçu başkanlığındaki yönetimin büyük emeği ve çalışması olduğunu gördük.

THY, federasyonumuzun en önemli ana sponsorlarımızdan biri olmasının yanında futbol kulüplerini de destekleyici projeleri de var. THY, Barcelona ve Manchester United gibi dünyanın en önemli kulüpleriyle sponsorluk çalışması yaptı" diye konuştu.

İspanya'nın Dünya şampiyonluğunu da değerlendiren Özgener, İspanya'nın Dünya Kupası öncesinde favorilerin başında geldiğini ifade ederek, "İspanya'yı tebrik ediyoruz. Hak ettikleri bir şampiyonluk aldığını düşünüyorum. İspanya'nın bu başarısı futbola doğru yatırım yapıldığında ne tür başarıların geleceğini gösterdi. Çok önemli bir başarıya imza attılar. Final maçı Hollanda açısından biraz üzücü oldu. Dünya Kupası'nda 3 kere final oynayıp hepsinde kaybetmek üzücü bir durum" ifadelerini kullandı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
külüp, mahmut, thy, ve, yöneticleriyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık