IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2010, 12:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sakaryalı Bonnie ve Clyde





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olay, Adapazarı ilçesi Kent Parkta Cumartesi akşamı meydana geldi. İhsan Solmaz'ı (38) eski bir husumet nedeniyle tabancayla vurduktan sonra kız arkadaşı A.Ç. idaresindeki 54 SE 433 plakalı otomobille kaçan Cevdet İ. (40) ile polis arasında film sahnelerini aratmayan kovalamaca yaşanmıştı.

Yaşanan kovalamaca sonucu Cevdet İ. zaman zaman peşinde bulunan polise ateş ederek kaçmaya çalıştı. Otomobilin lastiğinin patlaması sonucu Cevdet İ. ve kız arkadaşı A.Ç., Serdivan ilçesi Esentepe Mahallesinde aracı bırakarak ormanlık alana kaçtılar. Havanın kararması sonucu Cevdet İ. ve kız arkadaşı A.Ç. ormanda izlerini kaybettirdi.

Şahısların izini süren polis ekipleri, olaydan sonra kaçan Cevdet İ. ve bayan zanlı A.Ç.'nin Adapazarı Evren Mahallesinde bulunan evlerine gelebileceği ihtimali üzerine zanlıların yaşadıkları bölgede pusu kurdu. Şahıslar da evlerinin önünde önlem alan polisleri görünce evlerinin yakınlarında bulunan inşaat halindeki bir binaya sığındı.

Polisler bölgede bulunan vatandaşların da verdiği bilgi doğrultusunda zanlıların gizlendiği inşaatı tespit etti. Bölgeye keskin nişancılar yerleştirilerek operasyon gerçekleştirildi. Şahısların gizlendiği evin çevresini tutan polisler gizlice inşaata sızmayı başardı.

Bir el silah bile atılmadan gerçekleştirilen operasyonda polislere ateş açan zanlı Cevdet İ. saklandığı yerde ölü bulunurken, yanında bulunan A.Ç. sağ olarak yakalandı. Zanlının yaşama ihtimalini göz önünde bulunduran polis bölgeye ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan muayenede zanlının öldüğü belirlendi.

Ölüm haberi üzerine zanlının yanında bulunan bayan zanlı A.Ç. gözyaşlarına boğuldu. Bayan zanlı sorgulanmak üzere polisler tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Ölen zanlının yakınları, olay yerinde cenazenin kendilerine gösterilmemesi üzerine önce polislere ardından polislere yardımcı olan vatandaşlara saldırdı.

Yaşanan arbede sırasında bazı kadınların ellerinde sopa ve inşaat malzemesi ile polislere saldırdıkları görüldü. Bir anda büyüyen arbedeye müdahale için takviye polis ekibi olay yerine geldi.

Polislerin yetersiz kalması üzerine bölgeye çevik kuvvet polisleri de gelince olaylar yatıştırıldı. Sakarya Emniyet Müdürü Ali Bilkay olay yerine gelerek bilgi aldı. Polisin incelemesini tamamlamasının ardından zanlının cenazesi Sakarya Büyükşehir Belediyesi cenaze aracına alınarak otopsi için Sakarya Yenikent Hastanesine kaldırıldı.

Zanlının kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cevdet İ.'nin çok miktarda cesaretlendirici hap aldığı öğrenildi. Cevdet İ.'nin kesin ölümü nedeni Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bonnie, clyde, sakaryalı, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyonce Knowles - '03 Bonnie & Clyde Desmont Yabancı Şarkı Sözleri 0 10 Kasım 2014 16:27
Eminem - 97 Bonnie and Clyde Blood Yabancı Şarkı Sözleri 0 27 Eylül 2014 16:45