IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Temmuz 2010, 12:53   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PKK Pervari ilçe merkezine saldırdı: 8 yaralı




PKK Pervari ilçe merkezine saldırdı: 8 yaralı


Siirt Pervari’de karakola PKK’lılarca roketli saldırı

Siirt'in Pervari İlçe merkezinde bulunan asker ve polis noktalarına, PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.



ÖNCE ELEKTRİĞİ KESTİLER

Siirt Valiliğinin yazılı açıklamasında, dün saat 21.05'de ilçe genelinde elektrik akımının kesilmesi sonrasında, sayısı tespit edilemeyen teröristlerce Pervari Emniyet Amirliği hizmet binası ve lojmanlarına yönelik 2 roketli saldırı yapıldığı ve ardından uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı belirtildi.

Pervari Emniyet Amirliği görevlilerince saldırıya anında ateşle karşılık verildiği bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Çatışma saat 21.55'e kadar aralıksız olarak devam etmiş, bu saatten sonra ise yer yer değişik noktalardan taciz atışları devam etmiştir. Açılan ilk ateş ve roketatarlı saldırı sonrası Pervari İlçe Emniyet Amirliği kadrosunda görevli polis memuru Mehmet Kemal Karakaş ve İsrafil Çakır, Siirt Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Abdülkadir Altun, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünden geçici görevle gelen polis memuru Arif Zengin ile Pervari İlçe Asayiş Komando Bölük Komutanlığı görevli erler Ramazan Aydemir, Soner Gördü ve Uğur Karamazı hafif, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünden geçici görevle gelen polis memuru Veysel Doğru ise ağır yaralanmıştır.

Hastane çevresinde alarm

Yaralı güvenlik görevlileri Pervari Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle il merkezine getirilerek, Siirt Asker Hastanesi ve Siirt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.''

Yaralı polis memurları Siirt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yaralı askerler Siirt Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan şiddetli çatışma nedeniyle Pervari ilçesinin güneydoğusundaki Herekol Dağı ile Kuzeybatısında bulunan Besta bölgesindeki ormanlık alanda büyük bir yangın da çıktı.

Olaydan sonra kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başladı

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
8, ilce, merkezine, pervari, pkk, saldirdi, yarali


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aç kurtlar ilçe merkezine indi Seth Haber Arşivi 0 13 Kasım 2014 12:22
PKK, karakola saldırdı: 2 yaralı MasteR06 Haber Arşivi 1 13 Temmuz 2011 12:55
Arılar saldırdı: 70 yaralı Lin Haber Arşivi 0 09 Nisan 2008 13:27