IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2010, 16:56   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çocuğun dudaklarına inanamayacaksınız




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay ziyareti sırasında görüp tedavisi için devreye girdiği, tıpta ender rastlanan ''damar toplanması'' hastalığı nedeniyle dudakları sürekli büyüyen 9 yaşındaki çocuk için son çarenin ''riskli bir ameliyat'' olduğu bildirildi.
Günübirlik işlerde çalışarak geçimini sağlamaya çalışan 3 çocuk babası Mustafa Eroğlu (36), AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyüyen dudakları ve şişen dili nedeniyle konuşma ve beslenme güçlüğü çeken Cuma'yı (9), geçen yıl Nisan ayında, Habib-İ Neccar Camisi'nde namaz çıkışında, durumuna acıyan koruma görevlilerinin sayesinde Başbakan Erdoğan'a göstermeyi başardığını ve böylelikle tedavisi için umut kapısı doğduğunu söyledi.
ERDOĞAN SÖZÜNÜ TUTTU

Oğlu 5 yaşına geldiğinde yüzündeki sorununun iyice belirginleştiğini, doktora götürdüklerinde hemanjiyom teşhisi konulduğunu, tedavinin sonuç vermemesi ve maddi imkansızlıklar yüzünden çaresiz durumda kaldıklarını anlatan Mustafa Eroğlu, şöyle devam etti:

''Aynı zamanda amcamın kızı olan eşim Birgül (35) ve çocuklarımız Cuma, Gülfidan (10) ile Necat (13) ile varoş mahallesinde, iki odalı kiralık bir evde yaşıyoruz. Yeşilkartlıyım, işsizim. Ailemin ihtiyacını dahi karşılayamıyorum. Başbakanımız sözünü tuttu, ancak tedavi sonuç vermedi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

AMELİYAT RİSKLİ

Başbakan bize sahip çıktıktan sonra, geçen yıl Ankara'da Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesinde Dr. Esabil Eker tarafından 3 seans halinde operasyon yapıldı. Ancak, dil damarlarının iflas ettiği ve solunum borusunun kapanabileceğini söylediler. Şimdi son bir şans kaldı. Doktorlar bu ameliyatın riskli olduğunu, hayati tehlikesinin bulunduğunu söylediler. Çaresiz durumdayız.

Her ne kadar ameliyat masraflarını devletimiz karşılasa da bazı ilaçların fiyatlarının yüksek olması beni zor durumda bırakıyor. Artık dayanacak gücümüz kalmadı.''

Ümitle oğlunun sağlığına kavuşmasını beklediklerini belirten Mustafa Eroğlu, bu konuda devlet yetkililerinden ellerinden geleni yapmasını, ayrıca, muhtaç olmadan yaşayabilmeleri için kendisine de iş bulunmasını istedi.

ANNE EROĞLU: ''OĞLUM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR''

Anne Birgül Eroğlu da (35), oğlunun gözlerinin önünde adeta eridiğini ve her gün kahrolduklarını söyledi.

Evladının durumuna seyirci kalmanın acısını yaşadığını anlatan Eroğlu, ''İmkanlarımız ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama yetmiyor. Sağlığına kavuşacağına inanmak istiyoruz. Son ameliyatın da riskli olması bizi tedirgin ediyor'' diye konuştu.

Eroğlu çifti, hastaneden haber beklediklerini, doktorların kendilerine yurt dışında bu hastalıkta başarılı operasyonlar gerçekleştirilerek olumlu sonuç alındığı bilgisini verdiklerini, yetkililerden bu yönde de girişimlerde bulunmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
Çocuğun, dudaklarına, inanamayacaksınız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzellik rehberi: Kışın rengi kırmızıyı dudaklarına taşı Desmont Makyajın Püf Noktaları 0 28 Aralık 2014 10:47
Etiyopyalıların Dudaklarına Yaptıkları Hesna Merak Ettikleriniz 1 07 Kasım 2011 13:18
Gözlerinize inanamayacaksınız! Hayal Haber Arşivi 0 21 Nisan 2010 10:20
Canlı yayında dudaklarına yapıştı-FOTO GALERİ Collettivo Haber Arşivi 0 06 Ekim 2008 02:59