IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2010, 11:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Denizbank'tan ramazan kampanyası




DenizBank, Ramazan ayına özel olarak işletmeler için yeni bir kampanyaya imza atıyor. DenizBank'ın Ramazan Kampanyası'nda işletmelerin artan finansman ihtiyaçlarına yönelik avantajlı kredi fiyatlaması uygulanıyor. İşletme Bankacılığı ciro kriterlerine uyan tüm DenizBank müşterileri bu kredi ürününden faydalanabiliyor. DenizBank ayrıca İşletme Kart'ın faiz oranını da yine Ramazan ayına özel olarak Ağustos sonuna kadar yüzde 1.25'e indirdi.

DenizBank İşletme ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, düzenledikleri Ramazan Kampanyası ve İşletme Kart'ın yeni faiz oranının, şirketlerin büyümesine önemli katkı yapacağını söyledi.


Sun, "Ramazan için işletmelerimizin yüzünü güldürecek önemli bir kampanyaya imza atıyoruz. Ramazan Kredisi'ni avantajlı faiz oranlarıyla işletmelerimize sunuyoruz. Ayrıca İşletme Kart'ın da faiz oranını Ramazan'a özel olarak indirdik. İşletmelerimizin bu yeni olanaklarımızdan yararlanıp daha çok büyümelerini istiyoruz" dedi.


Ramazan Kampanyası ile işletmelere 3 ay ödemesiz dönem ile 36 aya kadar vade imkanı sunulurken, Ramazan boyunca kredi limitlerinin yüzde 10'u tutarında ilave Kurtaran Hesap limiti işletmelerin otomatik olarak hesaplarına ekleniyor. İşletmeler böylece hesaplarında yeterli bakiye olmasa da çek/senet, fatura ve diğer kısa vadeli ödemelerini Kurtaran Hesap ile yapabiliyorlar.

DenizBank'ın kampanya kapsamında sunduğu Ramazan Kredisi'nde işletmeler yüzde 1,10'dan başlayan faiz oranlarından yararlanabiliyor.
DenizBank, İşletme Kart'ın faiz oranını yine Ramazan ayına özel olarak Ağustos sonuna kadar yüzde 1.25'e indirdi. Sadece KOBİ'lere özel olarak tasarlanan "İşletme Kart" ile DenizBank dört farklı kredi seçeneğini tek bir kart ile birçok bankacılık kanalından, 7/24 olarak müşterilerine sunuyor. İşletmelerin maliyetlerini ve zamanlarını yönetmeleri açısından etkin bir çözüm olarak hayata geçirilen 'İşletme Kart', işletmelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış Kurtaran Hesap, Taksitli Ticari Kredi,
Sezon Ödemeli Sektör Kredileri ve Busines Card ürünlerini tek bir kartta toplanmasına olanak tanıyor.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
denizbanktan, kampanyası, ramazan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık