IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2010, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Stajyer hemşirelerden inanılmaz hata!




Hastanede yeni doğum yapan 2 kadın için hazırlanan iğnelerin, stajyer hemşireler tarafından bebeklerine yapıldığı iddia edildi. Bebekler, hayati tehlikeleri bulunmaları nedeniyle Eskişehir'e sevk edildi.
Polis ekipleri, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde kuvözde tedavileri devam eden 2 bebeğe yanlış iğne yapıldığı ve hayati tehlikeleri bulunduğu için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği bilgisine ulaştı.
Yapılan araştırmada, yeni doğum yapan Ü.Y. ve H.Y'nin Kadın Doğum Servisinde tedavi gördüğü ve bu kadınlara doktor tarafından verilen üzerlerinde isimleri yazılı enjektörlerin görevli hemşireler N.G. ve A.B. tarafından hazırlandığı belirlendi.
Ü.Y. ve H.Y'nin o sırada Çocuk Servisinde bulunmaları nedeniyle içinde ilaç olan enjektörlerin onlara uygulanması için kat temizlik görevlisi A.Ö. aracılığıyla Çocuk Servisine gönderildiği, A.Ö'nün bu enjektörleri hemşire odasında bulunan masaya bıraktığı tespit edildi.
Çocuk Servisinden sorumlu hemşire S.B'nin, diğer servis hemşireleri H.D. ve A.T'den, ''stajyer hemşire olarak görev yapan öğrencilere refakat edip anneler Ü.Y. ve H.Y'ye uygulanmasını istediği, hastanede yoğunluk bulunduğundan stajyer hemşirelerin iğneleri bebeklere uyguladığı'' saptandı.
Daha sonra rahatsızlanan bebeklerin ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla içindeki ilaçlar bebeklere uygulanan 2 boş enjektörün muhafazaya alındığı öğrenildi.
İfadelerine başvurulan görevli hemşireler S.B, H.D, H.A, C.A. ve A.T'nin, polise, hastanede E.E.Ç, B.K, S.A, Z.M.G. ve N.E. adlı öğrencilerin stajyer hemşire olarak görev yaptığını ve iğneleri bebeklere kim ya da kimin enjekte ettiğini bilmediklerini söylediği kaydedildi.
Bu arada, konuyla ilgili olarak Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimliğince Kütahya İl Sağlık Müdürlüğüne bilgi verildiği ve Müdürlükçe idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hata, hemşirelerden, inanılmaz, stajyer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni One'da inanılmaz hata! yaSmin Cep Telefonlar 3 02 Nisan 2014 16:10
IBM'den inanılmaz hata! Slipknot Güvenlik Açıkları 0 23 Mayıs 2010 22:12
Yaz stajı için stajyer alacak şirketler Lucifer YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 29 Mart 2010 18:58
Horizon 1'deki rehinelerden biri stajyer çıktı Spammer Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2009 16:08