IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2010, 14:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kamyondaki bombalar tanıdık çıktı




Ankara'da 10 Mart'ta ihbar üzerine durdurulan kamyonda bulunan ve daha sonra Özel Kuvvetler Komutanlığı'na ait olduğu belirtilen 958 el bombası ile ilgili inceleme tamamlandı.
Sabah gazetesinden Alper Sancar'ın haberine göre, Emniyet Kriminal'in yaptığı inceleme sonucu, kamyondaki el bombalarının, Ümraniye, Zir Vadisi ve Poyrazköy aramaları başta olmak üzere toplam 59 olayda ele geçirilen el bombalarıyla aynı seriden olduğu tespit edildi.

TAKİPSİZLİK VERİLDİ
Ankara Emniyeti, 10 Mart 2010 tarihinde bir ihbar üzerine, 06 BJ 9915 plakalı kamyonu Eskişehir yolu Ümitköy-Mesa kavşağındaki polis bölgesinde durdurmuş, kamyonun silah ve mühimmat yüklü olduğu tespit edilmişti.
Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın gözetiminde yapılan aramada kamyondan 25'li sandıklar içinde, M26 model 1950-1952 yılı Amerikan yapımı 958 adet el bombası çıkmıştı. Daha sonra, el bombası yüklü kamyonun Özel Kuvvetler Komutanlığı'na ait olduğu açıklanmıştı. "Mehmetali" rumuzlu meçhul bir kişi ise, sürekli e-posta göndererek kamyonla ilgili ilginç iddialarda bulunmuştu.

AYNI SERİDEN
Ankara Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, el bombalarının seri numaraları alınmış ve bunların incelenmesi talep edilmişti. Savcı Bilgili bir süre sonra da bomba yüklü kamyonun, soruşturmasını yürüttüğü "kozmik oda" olayı ile bağlantısı bulunmadığını ifade ederek takipsizlik kararı vermişti. Savcının talimatı üzerine 958 el bombası ile ilgili incelemesini tamamlayan Kriminal Polis Laboratuvarı Daire Başkanlığı Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü, ilginç bilgilere ulaştı. İnceleme sonucu kamyondaki el bombalarının 12'si Ergenekon kapsamında toplam 59 olayda bulunan el bombaları ile irtibatlı çıktığı sonucuna varıldı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bombalar, çıktı, kamyondaki, tanıdık


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Büşra'nın katili tanıdık çıktı Desmont Haber Arşivi 0 11 Aralık 2014 17:32
Öğretmeni taciz eden tanıdık çıktı Lucifer Haber Arşivi 0 03 Nisan 2010 16:01
İşadamının Katili Tanıdık Çıktı Kralice Haber Arşivi 0 14 Ekim 2008 09:38