IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2010, 19:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Demet ve Önder yeniden barıştı




Demet Akalın ve Önder Bekensir çifti bir ayrılıp bir barışmaları ile uzun süredir manşetlerden düşmüyor. Şimdi de bir hafta içinde, önce boşanıp sonra tekrar biraraya gelmeleriyle gündemdeler. İkilinin maceraları geçtiğimiz ocak ayında evlenmeleriyle başladı.

Çok geçmeden çift arasında tartışmalar yaşandı. Akalın, eşiyle birlikte açtıkları organizasyon şirketinde, Bekensir'in konser fiyatlarını düşük göstererek kendi hesabına para aktardığını öne sürüp boşanma davası açtı. Ancak Akalın, yakın arkadaşı Cenk Eren'in araya girmesiyle boşanma davasını geri çekti.

"HATAMIZI ANLADIK"

Birbirlerini çok sevdiklerini, yaptıkları hatayı anladıklarını belirten çift, ilişkilerine devam etmeye karar verdi. Ancak son olarak da tatil için gittikleri Bodrum'daki Mavi Otel'de tartışıp ayrılık kararı aldılar. Olaylar ikilinin Bodrum'da Fatih Ürek'i dinlemeye gitmesiyle başladı. Gecede tartışan çift, kavgalarını döndükleri Mavi Otel'de de sürdürdü. Demet Akalın bu kavga sonunda yine ayrılmaya karar verdi. Ünlü şarkıcı daha sonra "Kıskançlıktan çıktı" dediği kavgada, sol elinin iki parmağının hasar gördüğünü söyledi.

KISKANDIRMA TURLARI

Eşiyle yaşadıkları olayın ardından apar topar İstanbul'a gelen Bekensir de avukatına boşanma davası açması için talimat verdi. Eşinin evlilik kurumunda olması gereken şeyleri yerine getirmediğini ve artık bu işin yürümeyeceğini söyleyen Bekensir, bir an önce boşanmak istediğini belirtti. Çift ayrılık kararının ardından ise Bodrum'da birbirlerini kıskandırma turlarına başladı. Akalın, haklarında aşk söylentileri çıkan esmer bir gençle dolaşıyordu. Bekensir ise Akalın'ın arkadaşlarıyla eğlendiği bir akşam, onu kıskandırmaya çalışıyordu. Arkadaşı Selin İmer ile birlikte, Akalın'ın arkadaşlarıyla eğlendiği Ship A Hoy'un önünden defalarca geçiyordu. İlerleyen satlerde mekandan çıkan Akalın'ın yanına giden Bekensir bağırmaya başladı:

"FOTOĞRAFINI ÇEKTİM"

"Erkeklerle fotoğraflarını çektirdim, seni mahkemeye vereceğim." Bu sözlere aldırış etmeyen Akalın, yoluna devam etti. Ancak Bekensir sözlerini sürdürünce tartışma çıktı. Olay, güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle son buldu. Bir süre daha Bodrum'da kalan ikili, geçenlerde İstanbul'a döndü ve çift pazartesi günü boşandı.

FLÖRT ETMEYE DEVAM

Ancak boşanmanın ardından ilginç gelişmeler yaşandı. Akalın'ın oldukça üzgün olduğunu öğrenen Bekensir, hemen eski eşini aradı. Etiler'deki Beeftek'te biraraya gelen ikili "Evliliği beceremedik ancak flört etmeye devam edelim" kararı alarak barıştı. Bodrum'a giden çift, bugün İstanbul'a dönecek. Sevgili olarak kalmaya karar veren Bekensir ve Akalın birlikte yaşayacak.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
barıştı, demet, ve, yeniden, Önder


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Demet ve Ece barıştı ALeMCi Haber Arşivi 0 28 Mart 2012 21:33
Flaş!.. Demet akalin ve seda önder’de twitter’da çok fena kapişti!.. PauL Haber Arşivi 0 30 Ocak 2012 10:57
Demet: Halı saha maçını Önder'e yasakladı pyracantha Haber Arşivi 1 13 Kasım 2010 16:54
Demet:halı saha maçını önder'e yasakladı yoSun Haber Arşivi 0 13 Kasım 2010 13:28
Demet Önder’den dayak yedi Feronia Haber Arşivi 1 16 Temmuz 2010 14:36