IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2010, 00:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Maganda damadın oyunu tutmadı!




Jandarmadaki ilk ifadesinde kaleşnikofu kendisinin kullandığını söyleyen damadın kardeşi 17 yaşındaki T.Altın, Cumhuriyet Savcısı Müfit Yılmaz tarafından yapılan çarpraz sorgusunda suçsuz olduğunu, ağabeyini kurtarmak için böyle bir ifade verdiğini itiraf etti.
Küçük kardeşin yaşının 17 olması nedeniyle daha az ceza alacağı savıyla suçu üstlenmek istediği belirtilirken, gerek yaralılar, gerekse diğer görgü tanıkları olay anında suç aleti kaleşnikofun damat Tevfik Altın’ın elinde olduğu yolunda ifade verdi. Ayrıca, alınan el sıvaplarının incelenmesi sonucunda da silahın son olarak damat Tevfik Altın’ın el sıvaplarıyla uyuştuğu Jandarma’nın kriminal incelemesi sonucu ortaya çıktı. Savcılıkça incelenen düğün kasetinde de olayın oluş şekliyle ilgili bazı görüntülere ulaşıldığı belirtildi. Savcı Müfit Yılmaz’ın sorguladığı iki kardeşten T. Altın tutuksuz yargılanmak üzere salıverilirken, damat Tevfik Altın ise çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.
BEN ATEŞ ETMEDİM
Gaziantep'teki düğünde Kalaşnikof tüfekle havaya ateş açılması sonucu ölen 3 kişinin cenazeleri köylerinde ağıtlar arasında toprağa verildi. Olaydan sonra kaçan ve jandarma tarafından yakalanan damat 25 yaşındaki Tevfik Altın sorgusunda, kendisinin ateş etmediğini öne sürerken, kardeşi 17 yaşındaki T.A., suçu üstlendi.
Merkez Şehitkamil İlçesi’ne bağlı Akçagöze Köyü’nde oturan ve çiftçi bir ailenin oğlu olan demir ustası Tevfik Altın, askere gitmeden önce nişanlandığı akrabası 20 yaşındaki Zeynep ile evlendi. Ancak düğünde, kutlama amacıyla, iddiaya göre Tevfik Altın'ın Kalaşnikof tüfekle ateş açması sırasında, damadın babası 60 yaşındaki Arif Altın, halası 55 yaşındaki Münire Köseoğlu ile diğer halasının kızı 19 yaşındaki Yasemin Köseoğlu öldü.
TOPRAĞA VERİLDİ
3 cenaze bugün gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi. Köy ilkokulu bahçesinde kılınan namazda ölenlerin yakınları, “Evimiz harabeye döndü” anlamına gelen yöresel “Hanımız harab oldu” deyimle ağıt yaktı. Ölenlerin yakınlarından bazıları da cenazelerin mezarlığa götürülüşü sırasında baygınlık geçirdi.
Düğün öncesi damadın evinin bacasına asılan Türk bayrağı ile çiçek buketinin kaldırılıp kaldırılmaması konusunda görüş ayrılığı çıktı. Aile fertlerinin bir bölümü “Onlar yine evlenecek” diyerek bayrak ve buketi kaldırtmak istemedi. Ancak, daha sonra direkteki Türk Bayrağı ve buket kaldırıldı. Cenazeler köye yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki köy mezarlığa götürülerek yan yana toprağa verildi.
KARDEŞİNİ SUÇLADI
Olaydan sonra kaçan damat Tevfik Altın gece jandarma tarafından kardeşi T.A ile birlikte gizlendikleri bir akrabalarının evinde yakalandı. Şehitkamil İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'nda sorguya alınan iki kardeşten damat suçlamayı reddederken, kardeşi kendisinin ateş ettiğini ileri sürdü.
KALAŞNİKOFLA TEK ELLE ATEŞ ETTİ
Ancak, jandarmanın sorgusuna başvurduğu görgü tanıklarının damat Tevfik Altın'ın Kalaşnikof ile tek elle ateş ettiğini, tüfeğin seri olarak ateş etme konumuna getirildiği için iri yapılı olmasına rağmen silahı kontrolünü yitirdiğini, o sırada bazı kişilerin de yine pompalı tüfek ile havaya ateş ettiklerini anlattı. Savcılık, düğünde çekilen kamera görüntüleri ve fotoğraflara incelenmek üzere el koydu. Ağabey ile kardeşi ifadelerinin ardından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.
ÖLEN BABANIN CEBİNDEN MERMİ ÇIKTI
Olayda kurşunların isabet etmesi sonucu yaralanan ve çeşitli hastanelerde tedavileri süren İsminur Çıplak ve Mehmet Altun’un sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken, düğünde bir gün öncesinden itibaren çok sayıda mermi atıldığı, düğün evinde Kalaşnikof mermilerinin yanı sıra çok sayıda pompalı tüfek kartuşu toplandığı, ayrıca ölen damadın babası Arif Altın’ın ceketinin cebinden olayda kullanılan ruhsatsız Kalaşnikof'a ait 36 dolu mermi çıktığı ileri sürüldü.
Damat Tevfik Altın'ın Gaziantep’te bir demir işyerinde demir ustalığı yaptığı, ayrıca çiftçilik yapan babasına da yardım ettiği belirtildi. 3 yakınının ölmesiyle vermesiyle düğünü kabusa dönüşen gelinin ise, damadın evinde olduğu, üzüntüden sinir krizi geçirdiği belirtildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
damadın, maganda, oyunu, tutmadı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Damadın tarihçesi Lcia Ah Erkekler 0 27 Kasım 2014 23:01
Damadın Not Defteri Sue Ah Erkekler 0 26 Temmuz 2012 15:15
Dolandırıcıların Polis Oyunu Bu Kez Tutmadı aLya Haber Arşivi 0 16 Aralık 2011 10:02
Damadın not defteri! pyracantha Ah Erkekler 0 22 Kasım 2010 19:32
Damadın akıl almaz oyunu Nur Ah Erkekler 1 04 Mayıs 2010 12:04