IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2010, 11:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cenk Gönen: Potansiyelimi biliyorum





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Villarreal ile oynanan hazırlık maçında yaptığı kurtarışlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın Denizlispor'dan transferi genç file bekçisi Cenk Gönen, maç öncesinde çok iyi hazırlandığını belirterek kendisinden üst düzey bir performans beklediğini ifade etti.

"Yeteneklerimi, potansiyelimi biliyorum. Ayrıca bana duyulan güvenin de farkında olan bir sporcuyum" diye konuşan Cenk Gönen, "Villarreal maçına da diğer karşılaşmalarda olduğu gibi hazırlandım. İspanya'da hem fiziksel, hem de zihinsel olarak oynamayı isteyen bir Cenk Gönen vardı. İyi bir maç çıkardım ve gösterdiğim performans beni şaşırtmadı.Zafer hoca bizleri çok iyi çalıştırıyor. Mental olarak da kendimi sürekli hazır tutuyorum. Zihinsel ve fiziksel olarak iyi olunca ortaya böyle bir sonuç çıkıyor, başarı kendiliğinden geliyor. İlerleyen dönemlerde de üstün bir grafik sergileyerek takımıma katkı sağlayacağımı düşünüyorum" dedi.

Karşılaşma öncesinde tatlı bir heyecan yaşadığını da sözlerine ekleyen genç kaleci, Villarreal maçında ilk on birde oynamasının kariyeri için çok önemli olduğunu ve kendi adına tarihi bir an yaşadığını belirtti.

Maç sonrasında Teknik Direktör Schuster ve takım arkadaşlarının kendisini tebrik ettiğini ifade eden Cenk Gönen, Rüştü Reçber ve Hakan Arıkan ile takım arkadaşı olduğu için şanslı olduğunu söyleyerek, "İkisi de iyi insanlar ve başarılı sporcular. Onların tecrübelerinden öğreneceğim çok şey var.Önlerine geçmek gibi bir düşüncem yok, haddimi biliyorum. Ben sadece kendimle yarışıyorum. Her gün kaleciliğimin üstüne bir şeyler koyup kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Oynadığım takıma bir şeyler katmak istiyorum ve çalışmalarımı da bu yönde sürdürüyorum. Dünkü Cenk ile ilerleyen dönemlerdeki Cenk arasında olumlu farklar ortaya koyabilmek beni çok mutlu edecek" şeklinde konuştu.

Villarreal ile İspanya'da oynanan karşılaşmanın Beşiktaş için de önemli bir hazırlık maçı olduğunu söyleyen Cenk Gönen, "Süper Lig öncesi kaliteli bir takımla karşılaşarak artılarımızı, eksilerimizi net bir şekilde gördük. Bu maçta edinilen tecrübelerin Bucaspor maçına olumlu yansıyacağını düşünüyorum" dedi.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
biliyorum, cenk, gönen, potansiyelimi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık