IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ağustos 2010, 10:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hain saldırılara Ramazan molası




Bugün açıklanması beklenen Ramazan ateşkesi, Öcalan'ın görüş engeline takıldı. Avukatlar koster bozulduğu için İmralı'ya gidemeyince PKK ateşkes kararını erteledi.

REFERANDUMA KADAR SÜRECEK

Abdullah Öcalan, iki hafta önce Kandil'e ateşkes ilan etmesi yönünde görüş bildirdi. Örgüt, 12 Eylül'e kadar sürecek ateşkesi Öcalan'ın dünkü görüşmesinden sonra ilan edecekti.

BİR GRUP BM'YE TESLİM OLACAK

Görüşme gerçekleşmeyince örgüt de ateşkes ilanını erteledi. PKK'nın ateşkes sürecinde bir grup militanını silahtan arındırarak BM'ye teslim etmesi de gündemde.

Konuyla ilgili gelişmeleri yazan Taraf yazarı Yıldıray Oğur, ortada Ramazan ateşkesinden daha fazla imkan olduğu görüşünde.
ÖRGÜT ÇIKMAZDA

Baydemir'in dile getirdiği özerklik fikrine zarar verecek adımların PKK'nın işini daha da zorlaştıracağını savunan Oğur, örgütün içinde bulunduğu çıkmazı ise şöyle özetliyor:

"Karşımızda Kürt illerinde en çok satan gazete olan Taraf'ı boykotla tehdit eden Batman'daki mayın patlamasını eleştirdiği için adı Diyarbakır insan hakları mücadelesiyle birlikte anılmış eski Diyarbakır Barosu Başkanı Sezgin Tanrıkulu'yu, Dörtyol'a karanlık dediği için Diyarbakır tarihinin en cesur Ticaret Odası Başkanı Galip Ensarioğlu'nu bir çırpıda harcayan örgüt var. Bu şiddetin savunulamaz hale geldiğinin göstergesi."
İMRALI İLE TEMAS YOK

Radikal gazetesi Ankara temsilcisi Murat Yetkin de terör örgütünde yaşanan ilginç gelişmeleri yazdı. Yetkin konuyla ilgili hükümet kanadından üst düzey yetkilinin açıklamalarına yer verdi:
Dün bu konuları görüşmek üzere başvurduğum etkili bir hükümet üyesi ise, ismini saklı tutmam kaydıyla şunları söyledi:
* Son zamanlarda örgütün eylemleri halktan tepki aldı. Ramazan’a gelinmiş olması, bayrama kadar toplumun dinsel hassasiyetlerini dikkate alma gerekçesiyle bir eylemsizlik durumu olacak gibi görünüyor; bize gelen bilgiler o yönde.
* Tabii 15 Ağustos tarihi var. Biliyorsunuz, 15 Ağustos 1984’te örgüt ilk büyük kanlı eylemlerini gerçekleştirmişti. Örgüt, her sene bu tarihte kanlı eylemler planlıyor. Şimdi de ‘eylemsizlik’ deniyor, ama bakarsınız bir baskın, çatışma da yaşanabilir.
* Yani bu bir şaşırtmaca da olabilir. Çünkü örgüt hem yekpare değil, hem de başkaları tarafından kullanılıyor. Referandum döneminde Türkiye’nin rahat etmemesini isteyenler olabilir. ‘Eylemsizlik’ denilerek güvenlik güçlerinin rehavete kapılması amaçlanmış olabilir. Dolayısıyla, biz teyakkuzda duruyoruz, güvenlik güçleri saldırı ihtimaline karşı hazır durumda.
* İmralı ile hükümetin bir teması yok. Avukatlar görüşüyor. (Soru üzerine) Avukatlar üzerinden de bir temas yok. Böyle bir temas yok. (MİT kaynakları da müsteşar Hakan Fidan’ın İmralı’da Öcalan ile görüştüğü haberlerini yalanlıyorlar.) Avukatları aracılığıyla söylenenler var. Ancak bunların da bir yönlendirme payı düşünülmeli. Hesap içinde hesap var.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
hain, molası, ramazan, saldırılara


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ramazan Özel Programları, Kanallarda Ramazan Programları, Televizyonda Ramazan Elysian TV Programları 0 27 Haziran 2014 10:31
11 Ayın Sultanı Ramazan / Hoş Geldin Ramazan (Dini Resimler) Sevda Dini Resimler 1 31 Temmuz 2011 22:38
Bu tür saldırılara yapılabilecek birşey var mı? Fr33 mIRC Scripting Sorunları 19 03 Mart 2010 17:22
saldırılara karsı yardım. SaNaLStaR Eggdrop, NeoStats, BNC 13 17 Kasım 2007 15:27
Saldırılara Karsi Kısayol LaGoodLife mIRC Scripting Sorunları 9 23 Ağustos 2005 20:27