IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2010, 19:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kılıçdaroğlu bakanlardan özür diledi!




Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen 47’nci ulusal 21’nci Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile iktidar kanadından üç bakanı buluşturdu. Bakan Çelik kürsüye çıkarken protesto edildi. Kılıçdaroğlu vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı ve bakanlardan özür diledi.

Törenlere ilk olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beraberinde CHP sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, Genel Sekreter Önder Sav ve CHP MYK üyesi Süheyl Batum ile birlikte geldi.

Kılıçdaroğlu’nun ardından alana Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet Bakanı Faruk Çelik ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım girdi.
BAKANLAR YUHALANDI!..

Günay ve Çelik alandakiler tarafından protesto edilerek yuhalandı. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in de tören alanına gelmesinin ardından semah gösterisi gerçekleştirildi.

Törende Alevi Açılımının kooordinatörü Devlet Bakanı Faruk Çelik kürsüye çıktığı sırada bir grup vatandaş protestoda bulundu. Tepkilerin artması üzerine CHP lideri Kılıçdaroğlu vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.
Konuşması, bir grup tarafından sık sık protesto edilen Çelik, "Buraya Hacı Bektaş’ı anmak için geldik. Burası siyaset yapılacak yer değil. Sizin genel başkanınız da bu durumdan rahatsız oluyor" diye tepki gösterdi.
KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEDİ
Kılıçdaroğlu, bakanların protesto edilmesine üzüldüğünü söyledi. Ardından da küçük bir grubun bu tepkiyi gösterdiğini belirterek özür diledi.
Yaşanan olayları değerlendiren Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Güzel bir toplantı. Bu tür tepkilerin bu tür toplantılarda dile getirilmesi doğru değil. Samimi söylemek gerekirse ben çok üzüldüm. Keşke o tepkilerin hiçbiri olmasaydı. Kürsüde konuşurken de farklı düşünceleri dinlememiz gerektiğini, saygı göstermemiz gerektiğini özellikle vurguladım ki herhangi bir tepki olmasın diye. Ama maalesef dar bir grup o tepkiyi gösterdi. Buradan özür dilerim."
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bakanlardan, diledi, özür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
PKK Özür Diledi .! LeyLa Haber Arşivi 3 23 Eylül 2011 16:52
Yunanistan Özür Diledi WhaLberg Haber Arşivi 0 17 Nisan 2005 17:41