IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2010, 19:14   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BDP'den fırsat kaçırılmasın çağrısı




PKK'nın 20 Eylül'e kadar ilan ettiği ateşkese tam destek veren BDP'den "PKK'nın eylemsizlik kararı devlet ve hükümet tarafından iyi değerlendirilsin. Bu fırsat kaçırılmamalıdır" çağrısı geldi. BDP Öcalan'ın boykotu sözcüğünü kullanmadığı referandum açıklamasına karşın boykottan geri adım atmıyor.

BDP Milletvekili Şerafettin Halis, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, ''iktidar partisi ve anamuhalefet partisi liderlerinin, referandum için çıktıkları meydanlarda atışmacı aşıklar gibi birbirlerine söz yetiştirmeye çalıştıklarını'' söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Dersim ile ilgili sözünü anımsatan Halis, ''Ancak, Başbakan burada samimi değildir. Benim Dersim katliamı ile ilgili önergelerime AKP tarafından olumsuz yaklaşıldığı gibi 'Dersim' adının geri verilmesini isteyen kanun teklifim de partisi tarafından reddedilmişti'' diye konuştu.

Halis, açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Bir gazetecinin, ''Bölgenizde referandum sonucuna ilişkin bir tahmininiz var mı? Boykota yönelik çalışmalarınız vardı?'' sorusuna Halis, ''Bunu söylemek çok zor. Bölgemizde boykotun ciddi bir orana varacağına inanıyoruz. Çünkü boykotun gerekçelerini halkın anlayabileceği bir şekilde anlatıyoruz. Gerçekten bu konuda halk da ikna'' yanıtını verdi.

BOYKOT KARARI DEĞİŞİR Mİ?

''PKK'nın açıkladığı 'eylemsizlik' sürecine devlet tarafından verilecek cevap sizin referanduma ilişkin kararınızı etkiler mi?'' sorusu üzerine Halis, şunları söyledi:

''Hayır, biz referandumda boykot kararını bir çatışma veya çatışmasızlığa göre almadık. Türkiye'nin demokratik ihtiyaçlarına göre aldık. Her şeyden önce 12 Eylül anayasasının değiştirilmesine dönük aldık. Ateşkes konusundaki gelişmeler çerçevesinde bir değişikliğin olacağını kimse beklememelidir. Bu ateşkesin de devlet ve hükümet tarafından değerlendirilmesi gerekiyor. Bu fırsat kaçırılmamalıdır diye düşünüyoruz.''

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 17 Ağustos 2010, 13:30   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BDP'den fırsat kaçırılmasın çağrısı




Bunlari hala dinliyenler var mi.. bos bos konusmalardan ne zaman usancaklar.

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 

 

Etiketler
bdpden, çağrısı, fırsat, kaçırılmasın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ÖSS adaylarına fırsat Heidi YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 28 Mayıs 2008 09:32