IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2010, 19:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu sözler Necla Nazır'a mı?




Ferdi Tayfur'un uğruna 30 yıllık aşkını terk ettiği Habibe Ümyani Demir, Vatan gazetesine yaptığı açıklamalarla ortalığı karıştırdı.

İlişkilerinin sanıldığı gibi 5-10 yıllık olmadığını belirten Demir üstü kapalı Necla Nazır'a eleştiriler yöneltti: "Öncelikle şunu belirtmeliyim; Ferdi Bey ile ilişkimiz öyle yazıldığı gibi 5 yıl ya da 10 yıldır varolan bir ilişki değil. Biz tam 20 yıldır birlikteyiz. Bunca yıldan sonra da Ferdi Tayfur beni yüz üstü bırakıp gitmez. Necla Hanım sanatçıydı o kendi ayaklarının üzerinde duruyor. Ama ben Ferdi Tayfur desteğiyle Emirganüstü'ndeki Ferdifon Emlak'a devam ediyorum. İşimde de çok başarılıyım. Kameralara meraklı olmadığım için şimdiye kadar hiç konuşmadım."

"OĞLUM BABASINA ÇOK BENZİYOR"

Ferdi Tayfur'dan olan erkek çocuğu hakkında da açıklama yapan Demir şöyle konuştu: "2,5 yaşındaki oğlum babasına çok benziyor. Gırtlak yapısı tıpkı babası. Elinden de babasının gitarını düşürmüyor. Gitarda tonlamaları bile babası gibi basıyor. Gitarı eline aldığında çalmak için kullanılan aparat olan penayı da istiyor. Fiziksel olarak da babasının kopyası. Gözler, kulaklar, eller kemik yapısı aynı. Kardeşleri henüz Ferda Taha ile görüşmedi ama eninde sonunda görüşürler çünkü öz kardeşler. Ama Ferdi oğluna çok düşkün bir dediğini iki etmiyor, çok seviyor."

"KİMSENİN GÜCÜ BU İLİŞKİYİ BİTİRMEYE YETMEZ"

Tayfur'la ilişkisinin bitmeyeceğini iddia eden Demir, Necla Nazır'a taş atmaktan da geri kalmadı: "Ferdi Bey'le nikahım yok ama bu benim için büyük bir sorun değil. Nikahı ilk eşi Zeliha Hanım'da. O da Ferdi Bey'i azad etmiyor. Ama imam nikahımız var bu bana yetiyor, mutluyum. Ayrıldığımız yolunda söylentileri çıkaranları da az çok tahmin ediyorum. Bu dedikoduları bizi çekemeyenler, 'Ferdi Bey tekrar bana dönsün' diye dört gözle yolunu gözleyenler çıkarıyor. Onlar daha çok bekler çünkü hiç kimsenin gücü bu ilişkiyi bitirmeye yetmez."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
bu, , nazıra, necla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hâzır ve Nâzır Seyra Dini Sözlük 0 25 Eylül 2014 20:02
Emre - Gözlerinde Nazır Bir Yaş Oldum Violent D, E, F, G 0 11 Eylül 2014 21:43
Necla Sultan Kalemzede Tarih 0 20 Ağustos 2011 14:55