IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Ayrı yaşadığı eşini döverek öldürecekti! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/348930-ayri-yasadigi-esini-doverek-oldurecekti.html)

Lucifer 17 Ağustos 2010 18:42

Ayrı yaşadığı eşini döverek öldürecekti!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Adapazarı'nda şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşadığı eşini gün içerisinde 2 kez polis merkezine şikayet eden Bahriye Aydoğdu, daha sonra affederek şikayetinden vazgeçtiği eşi tarafından, polis merkezi çıkışında sokak ortasında dövüldü.

Başına darbe alan kadın, olay yerine gelen 112 ambulansıyla hastaneye kaldırıldı.

Dün akşam Adapazarı kent merkezi Sait Faik Sokak sakinleri iftarı beklerken sokaktan kadın çığlıklarının geldiği yere baktıklarında bir kadının yerde olduğunu bir kişinin de onu dövdüğünü gördü. Yardıma koştuklarında ise kadını döven adam olay yerinden yürüyerek uzaklaştı.

Çevredekiler tarafından ayağa kaldırılıp tabureye oturtulan ve adının Bahriye Aydoğdu olduğunu söyleyen kadın, kendisini döven kişinin kocası olduğunu belirterek, “Dövdü beni. Bir daha dövdü şikayete gittim, bu sefer çıkışta dövdü beni” diyerek ağladı.

Bahriye Aydoğdu olay yerine gelen polis ekiplerine de yaşadıkları anlatırken “Beni dövüyordu. Karakolda hiç kimsenin umrunda değildi. Gülüyorlardı. Bana karokolda hakaret etti. Ama bir şey yapmadılar. Sorun insanlara, adam vurdu vurdu, güle güle gitti. Hiç kimsenin umrunda değil. Karakolun önünde beni dövdü. Hiç kimse bir şey yapmadı” diyerek hıçkıra hıçrıka ağladı.

Olayı görenle ise, “bağırıma sesi üzerine koştuk” derken, Bahriye Aydoğdu, olay yerine gelen 112 ekibi tarafından müdahale edildikten sonra ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk