IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ağustos 2010, 18:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye gizemli askeri konuşuyor!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Yangın çıkan apartman dairesinde 10 aylık bebek mahsur kaldı. Adını açıklamayan ve asker olduğu öğrenilen bir kişi, itfaiye ekiplerinden aldığı el feneriyle dördüncü kattaki daireye girip bebeği kurtardı. Meçhul asker olay sonrası gecenin karanlığına karıştı..
İnönü Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki bir apartmanın 4. katındaki dairede belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Binanın girişindeki yoğun duman nedeniyle Mehmet ve eşi Handan Erol ile torunları 10 aylık Güneş Ertunç mahsur kaldı. Alevlerin büyümesi üzerine evdekiler dairenin diğer tarafındaki balkona sığınarak kurtarılmayı bekledi.
İTFAİYE ARACINDA MERDİVEN YOKTU

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]





Olay yerine ilk gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte güçlük çekti. Çevrede güvenlik önlemi alan polis, yanan dairenin karşısındaki apartmana çıkarak mahsur kalanlara yardım etmek için itfaiye ekiplerini yönlendirdi. Merdivenli itfaiye aracının gecikmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Yangın, yaklaşık bir saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.

EL FENERİYLE DÖRDÜNCÜ KATA ÇIKTI

Mahsur kalanların kurtarılması için çalışmalar sürerken yoldan geçen, adını açıklamayan, asker olduğu öğrenilen kişi, itfaiye ekiplerinden aldığı el feneriyle binanın 4. katında mahsur kalan 10 aylık Güneş Ertunç’u daireden çıkardı. Sağlık durumu iyi olduğu belirtilen bebeğe olay yerinde bekleyen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahale yapıldı. Teyzesi olduğu belirtilen kadın, bebeğe sarılarak gözyaşı döktü.

Bebeğin annesinin şehir dışında olduğu öğrenildi. Daha sonra, mahsur kalan Mehmet ve Handan Erol çifti de daireden çıkarılarak özel hastanede tedavi altına alındı. Yangında apartman dairesi kullanılamaz hale geldi. Biri bebek 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
askeri, gizemli, konuşuyor, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye bu adamı konuşuyor Feronia Haber Arşivi 31 28 Ekim 2011 00:52
Türkiye bu kepazeliği konuşuyor Lucifer Haber Arşivi 0 11 Haziran 2010 15:10