IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ağustos 2010, 19:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şehit ailelerinden suç duyurusu




Dağlıca, Aktütün, Gediktepe ve Çukurca'da yaşanan terör saldırılarında şehit düşen askerlerden 4'ünün aileleri, gerekli önlemlerin alınmasında ihmali olanların cezalandırılması istemiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Legacy Ottoman Hotel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Hukukçular Derneği Başkanı Avukat Cahit Özkan, Dağlıca, Aktütün, Gediktepe ve Çukurca'da yaşanan terör saldırılarına ilişkin gerekli önlemleri almayarak 45 askerin şehit edilmesine sebep olan tüm şüphelilerin tespit edilip yargılanmalarını istediklerini bildirdi.

Hakkari'deki saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Ayhan Say'ın babası Hasan Say, dava açmaya hazırlandıkları sürede gelen telefonla baskı altına alınmaya çalışıldıklarını iddia etti.

Dağlıca'da şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal'ın babası Mehmet Gürdal da Antalya'da bir okulun bahçesinde kaymakam yardımcısının torununa madalya verdiğini belirterek, ''Gelinime 20 gün önce madalyayı geri iade ettirdim. Bu mu oğlumun karşılığı, bir okulun bahçesinde sessiz sedasız verilen bir madalya mı?'' dedi.

Hukukçular Derneği Başkanı Özkan, 4 şehit yakını adına hazırlanan dilekçeyi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne giderek, savcılığa sundu.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ailelerinden, suc, Şehit


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık