IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ağustos 2010, 19:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cem Uzan ilk aşk pozunu verdi




Sadece Habertürk muhabiri Ünal Demirkaya'nın görüntülediği çift aşklarını artık gizlemiyor. İkili Paris'in en şık restaurantlarından birinden çıkarken görüntülendiler.
Üç ay önce Saint Tropez'de La Plage Pes Jumeaux Restaurant’daki Şebnem Çapa’nın doğum günü partisinde tanışan ikili arasındaki aşk rüzgarı hiç dinmedi.
PARİS'TEN BODRUM'A 100 ADET GÜL
Cem Bey’in Bodrum’da tatil yapan Bettina Hanım’a 100 adet kırmızı gül gönderdiğini yazan Habertürk magazin muhabiri Ünal Demirkaya, Uzan ve Hakko çiftinin peşini bırakmıyor.
Sevgilileri Paris’in en şık mekânlarandan birinde baş başa yemek yediği haberini alan Demirkaya, yemek çıkışı cep telefonuyla görüntülendi.
‘ÇOCUKLARIMI BENDEN KAÇIRDI’
Cem Uzan’ın, Fransa’ya sığınmasının ardından Alara Koçibey de çocuklarıyla birlikte Paris’e taşınmıştı. Böylece Cem Uzan da çocukları Emre Renç Uzan ve Yasemin Pars Uzan’ı sık sık görüyordu. Paris’te yaşaması beklenen Alara Koçibey, Cem Uzan ile arasını düzeltemeyince çocuklarını alarak Türkiye’ye dönmüştü. Cem Uzan, avukatı Ferhat Ünalan’ın aracılığıyla, Türkiye’ye gelemediği için bir yıldır çocuklarını göremediğini ve çocuklarının Alara Koçibey tarafından kaçırıldığını iddia etmiş... Bettina Hakko, eski eşi Cem Hakko’nun kendisini Ronit Gülcan ile aldattığı için, Cem Uzan da eşi Alara Koçibey’in kendisini aldattığı iddiasıyla ayrılmıştı. Aşk konusunda eşlerinde aradıkları mutluluğu bulamayan ve ortak bir kaderi paylaşan ikilinin aşkı bakalım evlilikle noktalanacak mı?

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aşk, cem, ilk, pozunu, uzan, verdi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Paris Hilton hatrımı kırmadı ve en güzel pozunu sizin için verdi!!! MephisTo Fotoğraf Kulübü 15 11 Temmuz 2005 19:09