IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ağustos 2010, 19:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğul Gül'ün sorusuna Ergen'den yanıt




Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 19 yaşındaki küçük oğlu Mehmet Emre Gül'ün, twitter'da Gülben Ergen'in "Ülkemle ilgili darmadağın endişelerimi tüm korkularımı annem daha da coşturdu” şeklindeki sözlerine karşı "Nedir o endişe ve korkular?" diye sormasının ardından büyük bir tartışma başladı.

Ergen, Mehmet Emre Gül’ü tanımadığı için yanıt yazmadığını belirtti. Ancak tartışma büyüyünce ve gün içinde konuyla ilgili çok fazla tepki alınca Ergen de endişe diyerek bahsettiği konulara açıklık getirdi.
Ergen, “Endişelendim deyince gösterilen tepkiler, neden endişelendiğimin kanıtı gibi... Soruya cevap vermedim. Versem ne olurdu, düşünün. Türkan Saylan’ın suçlu muamelesi gördüğü, Hüseyin Üzmez’in korunduğu bir ülkede endişe yersiz mi?” açıklamasını yaptı.
ILICAK VE AHMET HAKAN
Cumhurbaşkanı Gül’ün küçük oğlunun, Ergen’e endişelerini sorması twitter’da da günün en çok konuşulan konularının başında geldi. Nazlı Ilıcak önce “Bravo. Doğru soruyu sordun? Kimse karnından konuşmasın. Açık ve net olalım” diyerek Gül’ün sorusuna destek verdi. Ilıcak, Ergen’e de “Böyle bir tartışmanın diyalog kurulmasını sağlayacağına inanıyorum. Kutuplaşmanın azalmasına katkın olabilir. Vatandaş Gülsün Diye” diye yazdı.
Bunun üzerine Ergen de Ilıcak’a “Nazlı Hanım Cumhurbaşkanımızın oğlu Emre Gül’ü tanımıyorum. Kendisine ‘hiç’ cevap vermedim. Annesi ve babasını tanırım” yanıtını verdi.
Tartışmaya espri yaparak dahil olan Ahmet Hakan ise Gülben Ergen’in 3 yaşındaki oğlu Atlas’ı kastederek, “Gülben’in gizemli endişesine katılıyorum. Hiç kimse endişelerini açıklamaya zorlanamaz! Emre Gül’ün hakkından Atlas gelecek. Hepimiz Gülben’iz” diye yazdı.
GÜLBEN ERGEN RAHATSIZ
Cüneyt Özdemir de “Hey gidi hey bir zamanlar manşetler ‘Genç Subaylar Rahatsız’ diye çıkardı.. Oysa şimdi ‘Gülben Ergen Rahatsız’ çağına girdik. Rejim tetikte!” yorumunu yaptı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
gülün, odul, sorusuna


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cemaat sorusuna 'Ayten'li yanıt MasteR06 Haber Arşivi 0 18 Aralık 2013 20:30
'T.C' sorusuna ilginç yanıt SeckiN Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2013 13:45