IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2010, 20:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kayınvalidenin damat sevgisi




Antalya'da böbrek rahatsızlığı dolayısıyla diyalize mahkum olan ve organ bağışı bekleyen Ali Kozkıran (40), kayınvalidesinin bağışladığı böbrekle yaşama yeniden tutundu.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, altı aydır böbrek bekleyen ve sürekli diyalize giren esnaf Ali Kozkıran için aranan böbrek kayınvalidesi Mekiye Tokgöz'den (55) geldi.

Tokgöz'den alınan böbrek, Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi'nde başarılı bir operasyonla Damat Ali Kozkıran'a nakledildi.

Damadının diyalizde yaşadığı acılara dayanamadığı için böbreğini verdiğini belirten Mekiye Tokgöz, ''Diyalizde ne kadar acı çektiğini görünce dayanamadım. Genel olarak söylenenlerin tam tersi biz anne oğul gibiyiz. Üçü erkek 4 çocuğum var ama Ali de benim her zaman evladım gibi oldu. Sağlığına kavuşması beni çok mutlu etti'' dedi.

Kayınvalidesinin böbreğiyle yaşama yeniden dönen damat Ali Kozkıran da kayınvalidesi ile her zaman anne oğul ilişkisini içinde olduğunu kaydetti. Sağlığına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Kozkıran, şöyle konuştu:

''Eşim böbreğini vermek istedi ama yeni doğum yaptığı için veremedi. Hasta kişi kimseden organ isteyemiyor. Kayınvalidem hiç talebimiz olmadan bağış yapmak istedi. Sağlığıma yeniden kavuşturan doktorlarıma ve hastane çalışanlarına teşekkür ederim.''

Operasyonu gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Dinçkan da, Ali Kozkıran'ın sağlık durumunun son derece iyi olduğunu belirtti. Kayınvalidelerin organ bağışında bulunmasının sık yaşanır bir durum olmadığını kaydeden Dinçkan, Mekiye Tokgöz'ün örnek bir davranış sergilediğini, organ bağışının artmasına katkı sağlamasını umduğunu ifade etti.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
damat, kayınvalidenin, sevgisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Damat Çiçeği Nasıl Yapılır?, Evde Damat Çiçeği Yapma (Resimli Anlatım) Violent Evlilik Hazırlıkları 0 29 Ekim 2014 21:43
Hak sevgisi KarakıZ İslamiyet 0 07 Kasım 2011 00:50