IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2010, 20:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Önce tecavüz etti sonra pazarladı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adana'da sevgilisi tarafından tecavüz edilip, silah zoruyla bir evde tutulan genç kızı polis kurtardı. Zanlı ile genç kızı pazarlamak istediği 3 arkadaşı ise gözaltına alındı.


İddiaya göre, ailesi İstanbul'da yaşayan ancak kendisi Adana'da bir ayakkabıcıda tezgahtar olarak çalışan 24 yaşındaki Bedriye B., bir kız arkadaşı sayesinde esnaflık yapan 24 yaşındaki Burhan E. ile tanıştı.

Burhan E., merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde bir ev kiralayarak, kız arkadaşı ile birlikte eve gelmeye başladı. Yaklaşık 20 gün önce Burhan E., kız arkadaşını yine eve getirdi. Silahla tehdit ederek genç kıza tecavüz eden Burhan E., daha sonra İsmail Y. (19), Murat E. (18) ve Mustafa Y. (18) isimli arkadaşlarını da eve getirerek kız arkadaşını pazarlamak istedi.

Ancak genç kız, Burhan E.'nin arkadaşlarının kendisiyle birlikte olmalarına izin vermedi. Silah zoruyla evde tutulan genç kız, bir yolunu bularak cep telefonu ile arkadaşını arayıp, "Burhan beni evde silah zoruyla tutuyor. Bana tecavüz etti. Beni satmaya çalışıyor" dedi. Bunun üzerine kız arkadaşı genç kızın ailesine haber verdi. Genç kızın ailesi de Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine başvurdu.

Polis genç kızı silah zoruyla tutulduğu evden kurtarırken, sevgilisi ile 3 arkadaşı silahla birlikte yakalandı.

Genç kız polisteki ifadesinde Burhan E.'nin kendisine tecavüz ettiğini, diğer 3 kişinin de tecavüze yeltendiğini ancak yapamadıklarını söyledi. Zanlılar ise suçlamaları kabul etmedi. Genç kız, ifadesinin alınmasının ardından Adana Sığınma Evi'ne götürüldü. Zanlılar ise sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Burhan E., adliyeye götürülürken basın mensuplarına "çekmeyin" diyerek tepki gösterdi.

Zanlılardan Burhan E. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer 3 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
etti, pazarladı, sonra, Önce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Annesine Önce Tecavüz Etti, Sonra..! Rhytia Haber Arşivi 0 14 Mart 2014 14:24
Canavar dayı önce tecavüz etti, sonra öldürdü! Lucifer Haber Arşivi 3 05 Şubat 2010 19:22