IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2010, 20:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Al o paketi başına çal Recep Bey!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Referandum çalışmaları tam gaz sürerken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü durağı Afyonkarahisar'dı... Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın başlattığı 'soy tartışmalarına' sert yanıt verdi.
'Eğer Recep Bey çok merek ediyorsa söyleyelim... Ecevit'in kültüründen geliyoruz, Baykal'ın kültüründen geliyoruz, İnönü'nün kültüründen geliyoruz' diyen Kılıçdaroğlu açıklamalarını şöyle sürdürdü;
YÜREĞİ YETİYORSA GELİP KAFATASIMI ÖLÇSÜN

"Eline pergeli vereceğim, eline kalemi vereceğim. Yüreği yetiyorsa, gelip benim benim kafatasımı ölçer. Soyu sopu ne olursa olsun biz insanların soyuyla sopuyla uğraşmıyoruz, onu Allah'ın yarattığı en değerli varlık olarak, insan olarak görürüz. Bu kardeşiniz onların ezberini öyle bozdu ki ne dediklerini bilmiyorlar'' diye konuştu.

AK Parti'nin 8 yıldır iktidarda olduğunu ancak halkın sorunlarına çözüm üretemediğini ileri süren Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisarlı'nın mevcut sıkıntılarının bunun en güzel göstergesi olduğunu belirtti.

Kutsal ramazan ayı içerisinde olunduğunu, manevi duyguların en yüksek düzeyde yaşandığını ifade eden Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan kul hakkı yiyenleri affetmemelerini istedi.
NE ÇAY KALDI NE SİMİT

Afyonkarahisarlılar'ın AK Parti'ye güvendiklerini ve oy verdiklerini ancak beklediklerini bulamadıklarını ileri süren Kılıçdaroğlu, ''Güvendiniz oy verdiniz, adı Tayyip'ti o zaman Tayyip halk adamıydı, sonra Recep Bey oldu. Size gelip bu meydanda 2002'de çay simit hesabı yaptı. Geçen gün yine buraya 'evet' oyu istemek için geldi. Merak ettim, çay simit hesabı yapacak mı? Yapmadı, çünkü ne çay kaldı, ne simit kaldı. Recep Bey köşeyi döndü'' dedi.
DOKUNULMAZLIKLARI KALDIR Kİ SANA KALPAZAN DEMESİNLER

Başbakan Erdoğan'ın vatandaşa dokunulmazlıkları kaldırma sözü verdiğini ancak bu sözü tutmadığını ileri süren Kılıçdaroğlu, ''Recep Bey millete karşı saygın varsa, yüzün varsa, dürüst adam imajı çizmek istiyorsan, önce sen dokunulmazlıkları kaldır da millet sana kalpazan demesin'' diye konuştu.

Konuşmasında ''bir seyyar satıcının evine yiyecek götüremediği için intihar ettiği'' şeklindeki habere de değinen Kılıçdaroğlu, ''Bu tablo 21. yüzyılda Recep Bey'in yarattığı tablodur ve sorumlusu da Recep Bey'dir'' dedi.


Başbakan Erdoğan'ın miting meydanlarında kendisini anayasa değişikliklerine neden karşı olduğunu açıklıkla ortaya koymadığı eleştirisini yönelttiğini belirten Kılıçdaroğlu, anayasa değişikliklerinin içeriğini anlatarak, örgütlü toplumu ortadan kaldıracağını savundu.

Kılıçdaroğlu, ''Kenan Evren Anayasası'ndan daha kötü bir anayasa geliyor. Böyle bir tabloyla baskıcı rejimle her an yüz yüze gelebilirsiniz. Bu baskıcı rejim, faşist rejimdir. Goebbels'in bile yapmadığını bunlar yapıyorlar ve buna da demokrasi diyorlar'' dedi.

Referandumda 26 madde için tek bir cevap verilmesinin yanlış bir yöntem olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, halka güvenen demokrat olanların maddelere tek tek ''evet'' ya da ''hayır'' oyu verilmesinden yana olunması gerektiğini savundu. Kılıçdaroğlu, vatandaşlardan referandumda ''hayır'' oyu vererek Türkiye'nin önünü açmalarını istedi.

Başbakan Erdoğan'ın referandum çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar'da yaptığı konuşmayı da hatırlatan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

''Ne dedi Başbakan? 'CHP, MHP, BDP, PKK, YARSAV bunlar hep birlikte' dedi. Şimdi ne oldu? Biliyorsunuz değil mi ne olduğunu? Şimdi Recep Beyin çıkıp millete bunun gerekçesini anlatmasını istiyorum. Yüreğin varsa, namuslu adamsan çık pazarlıkları anlat. İftiraya gelirse iftira atarsın, birde sözde Müslüman geçinirsin. Burada diyor ki 'Ana muhalefet partisinin bizim Müslümanlığımızı ölçecek kalibresi yoktur' diyor. Vallahi öyle bir niyetimde yok. Hiç kimse, kimsenin imanını ölçemez.''

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
al, bey, cal, paketi, recep


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şehid Recep Ecrin İslamiyet 0 16 Mart 2014 10:22
Recep İvedik 4'ten ilk kareler, Recep İvedik 4 Resimleri Violent Sinema Dünyası 0 04 Ocak 2014 14:01
Recep Ayı Kalemzede İslamiyet 0 09 Temmuz 2011 11:15