IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ağustos 2010, 10:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Kılıçdaroğlu'nun kimyası bozulmuş"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun kimyasının bozulduğunu anlatarak, "Kılıçdaroğlu beni tanımadığını söylemiş. Galiba kimyası bozulmuş, inanıyorum bu unutkanlıkla referandumda 'evet' oyu kullanacaktır" dedi.

Melih Gökçek, bir televizyon kanalında Kılıçdaroğlu ile girdiği havuz polemiği hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, dün İsparta'da, gazetecilerin Melih Gökçek'in iddiaları ile ilgili sorularına, ''O kim, ben öyle birini tanımıyorum'' demişti.

Bunun üzerine tartışmalar başladı. Gökçek de, Kılıçdaroğlu ile ilgili havuzlu villası olduğunu gündeme taşıdığını ancak Kılıçdaroğlu'nun kendisini tanımama nedeninin doğru olduğunu bildirdi. Gökçek, konuşmasında, şunları söyledi: "Sayın Kılıçdaroğlu seninle ilgili iddialarımı açıklasana eğer iddialarım yalansa mahkemede hesaplaşalım. Siyasette eğer birileri senin hakkında bir şeyler ortaya koyuyorsa, açıklıyorsa 'ben tanımıyorum' demene gerek yok. Çık açıkça konuş. Benim havuzlu villam yok. Benim yedi tane dairem yok de. Beni tanımadığını söylemiş. Ben Kılıçdaroğlu'nun kimyasının bozulacağını 20 gün önce televizyon kanallarında söylemiştim. Bir Ankara Belediye Başkanını tanımayan bir Genel Başkan ya işine gelmediği için beni tanımıyor veya kimyası bozulmuş olabilir."

REFERANDUMDA 'EVET' OYU VERECEKTİR

Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun bu unutkanlık ile referandumda 'evet' oyu vereceğini iddia ederek şunları söyledi: "Kılıçdaroğlu, kimyasının bozulması ile birlikte unutkanlığı başlamıştır. Ankara Belediye Başkanını tanımamaya başlamıştır. İnanıyorum ki Kılıçdaroğlu, referanduma kadar bu unutkanlıkla kesinlikle 'evet' mührüne basacaktır. Kılıçdaroğlu'nun mitinglerde yaptığı konuşmalar hep aynı cümleler. Kelime dağarcığı çok zayıf bir Genel Başkan olarak görüyorum. Gittiği bütün illerde aynı açıklamaları yapıyor. Sayın Kılıçdaroğlu sana sesleniyorum. Yedi tane dairen var, bunları sana açıklatacağım. Ya açıkla açıklamazsan ben açıklayacağım. Unutma seni her zaman takip ediyorum."

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kılıçdaroğlunun kimyası bozulmuş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık