IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2010, 09:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fuhuş için askeri üssü kullanmışlar!




Asker ve bürokratlara 'fuhuş tuzağı' kuran çeteye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında yabancı uyruklu kadınlarla ilişkiye girdikleri tespit edilen 61 subay-astsubay tespit edildi. Para karşılığında ilişkiye girdiklerini kabul eden bazı askerler, fuhuş için kadınları Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı'na götürdüklerini itiraf etti.
Akşma gazetesinin haberine göre, asker ve bürokratlara 'fuhuş tuzağı' kuran çeteye yönelik Kocaeli merkezli operasyonda, liderliğini Mustafa D.'nin yaptığı şebeke çökertilmiş, aralarında askerlerin de bulunduğu 35 kişi gözaltına alınmış, 20'si tutuklanmıştı.

Çetenin, oyuncaklar arasına yerleştirdiği kameralarla, Rusya'dan getirilen kadınlarla ilişkiye giren, asker, bürokrat, işadamı ve polisleri kaydettiği ortaya çıkmıştı. Fuhuş şebekesiyle bağlantısı olduğu tespit edilen İ.S isimli bir albayın evinde bulunan bilgisayarlara el konulmuştu. Kurtköy'de oturan Deniz Harp Okulu öğrencilerin evlerinde de delil torbalarına konulmuş iç çamaşırları bulunmuş ve iç çamaşırlardan birinin H.M.Ş. isimli bir tümamirale ait olduğu iddia edilmişti. Ergenekon Savcısı Fikret Seçen'in yürüttüğü soruşturma kapsamında Merkez Komutanlığı'nda 90 askeri öğrenci ve subayın ifadesine başvuruldu.
ŞİFRELİ BELGELER AÇILIYOR

Ele geçirilen belgelerde isimleri geçtiği iddia edilen aralarında bir koramiralin de bulunduğu 4 amiralin bilgisine başvurulacak. Polis şifreli belgeleri açtıkça soruşturma da derinleşiyor. 61 subay-astsubayın, fuhuş çetesinin üyeleriyle ilişki içerisinde olduğu tespit edildi. Bu kişiler, geçtiğimiz günlerde Merkez Komutanlığı'nda ifade verdi.

Soruşturmada, askerlere 'Fuhuş yaptınız mı?' sorusu yöneltildi. Askerler önce fuhuş iddialarını yalanladı. Sorguya katılan polisler, ellerindeki telefon kayıtlarını okumaya başlayınca askerlerden itiraflar geldi. Kayıtları gören bazı subaylar fuhuş yaptıklarını kabul ederek 'Sivil kadınlarla para karşılığında zaman zaman ilişkiye girdik' dedi. Sorguda, fuhuş yaptıklarını kabul eden askerlere; 'Fuhuşu nerede yaptınız?' sorusu yöneltildi. Bu soruya verilen cevap, sorguya giren yetkilileri şoke etti. Bazı askerler, fuhuşu, dikkat çekmemek için Gölcük'te bulunan Deniz Üs Komutanlığı'nın içerisinde yaptıklarını söyledi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
askeri, fuhuş, için, kullanmışlar, üssü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Rusya, Ukrayna'ya ait askeri üssü ele geçirdi! MasteR06 Haber Arşivi 0 05 Mart 2014 22:00
ABD ve Güney Kore'nin Ortak Askeri Deniz Üssü İnşası Protesto Edildi Thetis Haber Arşivi 0 09 Mayıs 2012 22:09
Ford'un yeni üssü için temel atıldı PassioN Otomobil Haberleri 0 20 Mart 2012 22:41
İsyancılar askeri üssü ele geçirdi PassioN Haber Arşivi 0 11 Mart 2012 16:37