IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ağustos 2010, 09:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniformayı çıkardı ifadeye gitti




Andıç soruşturması kapsamında 20 günlük raporun ardından ifadeye giden Org. Iğsız’a savcılığa yeni ulaşan yeni bir ihbar mektubu da soruldu.
Star gazetesinin haberine göre, Ordu Komutanlığı görevini önceki gün devreden Orgeneral Hasan Iğsız, dün kara propaganda siteleriyle ilgili ‘İnternet Andıcı’ soruşturması kapsamında Ergenekon Savcısı Zekeriya Öz ve Başsavcıvekili Turan Çolakkadı’ya ifade verdi. Sivil kıyafetlerle adliyeye gelen Orgeneral Iğsız’a adliyede kaldığı 4 saat içerisinde ‘İnternet Andıcı’nın dışında savcılığa ulaşan yeni bir ihbar mektubu ve ekindeki belgelerin de sorulduğu öğrenildi.
ANDIÇ VE DURSUN ÇİÇEK SORGUSU
Dün 13.15 sularında İstanbul Adliyesi’ne gelen Orgeneral Iğsız doğruca Başsavcıvekili Çolak kadı’nın odasına çıktı. Iğsız’a cappuccino ikram edildi. Daha sonra odaya ‘İnternet Andıcı’ soruşturmasını yürüten Ergenekon Savcısı da girdi. Iğsız’a soruşturma kapsamında kara propaganda siteleriyle ilgili soruların yanında, Albay Dursun Çiçek imzalı İrtica ile Mücadele Eylem Planı da soruldu. Savcıların Iğsız’a, Albay Çiçek’e “Doğrudan netice alabilecek bir eylem planı hazırlayın” emri verdiniz mi deye de sorduğu da ifade edildi.
MEÇHUL SUBAY’DAN ŞOK İDDİALAR
Ergenekon Savcıları’na yine Genelkurmay Karargahı’nda görevli meçhul bir subay tarafından yeni bir ihbar mektubu ve eklerinde pekçok belge gönderildiği ortaya çıktı. Dünkü sorgu sırasında 30 Ağustos’ta resmen emekli olacak olan Iğsız’a, yeni ihbar mektubundaki iddialar ve belgelerin de tek tek gösterilerek sorulduğu öğrenildi. Iğsız’ın sorgusu sırasında ortaya çıkan yeni ihbar mektubunda cunta yapılanmasıyla ilgili şok iddialar yer aldığı ve bazı üst düzey komutanlara yönelik olarak ciddi suçlamalar ve belgeler yer aldığı iddia edildi.
Gözler Tümg. Çubuklu’da
Hasan Iğsız’la birlikte 19 ‘şüpheli’ bulunan soruşturma kapsamında sorgulananların sayısı 10’a yükseldi. Şimdi tüm gözler şüpheliler arasında yer alan Genelkurmay Adli Müşaviri Tümgeneral Hıfzı Çubuklu’ya çevrildi. Çubuklu, sahte çürük çetesi soruturması kapsamında ifadeye çağrılmış ancak ifadeye gelmemişti.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
çıkardı, gitti, ifadeye, üniformayı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başbakan da ifadeye çağrılabilir PassioN Haber Arşivi 0 27 Şubat 2012 19:44
Ve Başbuğ ifadeye çağrıldı PassioN Haber Arşivi 0 03 Ocak 2012 13:20
Başbuğ her an ifadeye çağrılabilir Lucifer Haber Arşivi 0 20 Ağustos 2010 20:07