IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Ağustos 2010, 15:52   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Twitter’dan genel af mesajı




CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal paylaşım sitesi Twitter’da hesap açtı. Paylaştığı son twitte ise “Genel af olabilir” çıkışına açıklama getirdi “Af olsa bile Abdullah Öcalan cezaevinden çıkamaz”



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, genel af çıkışına sosyal paylaşım sitesi Twitter’da açıklık getirdi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ardından Kılıçdaroğlu da twitter’da hesap açtı. Referandum programlarını sitedeki hesabından duyuran CHP lideri, önceki akşam, genel af çıkışının ayrıntılı anlattı. PKK’nın tümden kendini tavsiye etmesi halinde söz konusu olabileceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Bu durumda bile Öcalan için bir af söz konusu değildir” dedi.


Ömür boyu hapiste kalır

Kayseri’ye giderken de otobüste gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Yasada ‘terör suçlarından müebbet hapse mahkûm olanlar, af yasası çıksa bile ömür boyu hapiste kalırlar’ diye bir hüküm var” dedi. Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Biz ‘toplumsal barış ve uzlaşma sağlandığı zaman genel af tartışılabilir’ derken barışın, huzurun egemen olduğu, PKK’nın koşulsuz silah bıraktığı, partilerin, sivil toplum kuruluşlarının ‘Artık yeter, bu ülkede devlet kin tutmaz, terör bitti, huzur içindeyiz, artık genel affı konuşabiliriz’ diye düşünürlerse biz de CHP olarak buna katkı vermeye hazırız diye açıklama yaptık.”


Başbakanla televizyonda tartışalım

Kılıçdaroğlu, partisinin Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği referandum mitinginde yaptığı konuşmada halktan referandumda “Hayır” oyu istedi. “Her Kayserili hayırseverdir. Anayasa’ya da ‘hayır’ diyecektir” dedi.
Başbakan’ın, kendilerini kürsülerde hiç Anayasadan bahsetmemekle suçladığını belirten Kılıçdaroğlu, “Sayın Başbakan kendine güveniyorsan, adam gibi adamsan çıkarsın karşıma tartışırsın. Türkiye’de iki kişi tartışmaktan korktu. Biri Kenan Evren, ikincisi Recep Tayyip Erdoğan” diye konuştu.
Hedeflerinin, barış ve huzur içinde, kanın akmadığı, demokrasinin hüküm sürdüğü bir Türkiye olduğunu ifade eden CHP lideri, “Onlar kavga , biz huzur istiyoruz. Biz herkesi kucaklayacağız. Ülkenin rantına değil, sorunlarına talibiz ve sorunlarını çözeceğiz. oyguncu düzenine ‘hayır’ diyeceğiz’’ dedi.
İktidarın, yargıyı siyasallaştırmaya çalıştığını ileri süren Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin geçmiş yıllarda bunun bedelini ağır ödediğini söyledi.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 29 Ağustos 2010, 16:37   #2
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Twitter’dan genel af mesajı




Bi git işine yaa Kılıçdaroğlu. Amacım karalamak, kötülemek değil; ama hakediyorsun be sende. Oysaki kanım ısındıydı sana. Söylem tarzına. Ama gördüm ki retorikten uzak söylemin ve yoksul edebiyatın artık para etmiyor. Eskilerin siyasetiyle ya da sanki birisi arkadan sana sufle yapıyormuşta sende onları tekrarlıyormuşsun gibi konuşuyorsun. Ne demek genel af ya? Hadi onu geçtim bu nasıl bir kıvırmadır böyle. Af çıksa bile bölücü başı hapisten çıkamazmış. Oldu çıksaydı birde. Hayydi onuda geçtim bu ülkede terörü PKK'yı sadece bölücü başımı kontrol ediyorsa böylesi saçmasapan bir cümle kuruyorsun. Ne gibi bir sonuç çıkar biliyor musun bu cümlenden: Bölücü başı kalsın içerde gerisini salalım terör biter. Bu mudur yani siyasi çözümün? Hapiten çıkan adam sütten çıkmış ak kaşık gibi mi davranacak sanki? Sen ki halkçı (ki her ne kadar halkı dışlayan politikalar yapsada partiniz ya da bazı kesimleri halktan saymasa da) bir partiyi yönetiyorsun. Yani SOLcusun. SOLcu bir adam böylesi basit bir çözümmü üretir? Bu adamları ıslah etmek neden aklına gelmez ki? Olayın sosyolojik boyutunu neden düşünmezsin ki? Rahşan Affı'nda gördük olanları. Şimdi yine mi tekrarlansın herşey Sayın Kemal Bey!? Yapmayın etmeyin yaahu. İlkokul çocukları gibi sınıflarda konuşma tavrınızı ivedilikle bırakınız ve gerçekten sosyal ve de siyasi çözümler üretiniz.

 

Alt 29 Ağustos 2010, 16:48   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Twitter’dan genel af mesajı




Dağdaki terörist silah bırakıp şehre indiğinde zaten gösterilerle, çiçeklerle ve de mutlulukla karşılanıyor bu ülkede. Bunu hatırlatırım.
-Hacı naptın nettin nasıldı oralar? Gel alnından öpem.. -Valisi, bakanı bu tarzda...-

Şehit ailelerinin tüyleri ürperdi ekran başında! Canları, kanları yandı.

Genel af ülkedeki gerginliği bitirmek, haksız tutuklamaları bitirmek içindir, terörü bitirmek için atılmış bir sorun çözüm önerisi değildir. Zaten adamın anlattığı terör mahkumlarına af getirelim, terör bitsin ağzında yapılmış öneriler değildir. Zaten teröristler çiçeklerle karşılanıyor bu ülkede...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Uzun lafın kısası kabusdan uyanmak istiyoruz, biri bizi dürtsün!

 

Alt 29 Ağustos 2010, 16:55   #4
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Twitter’dan genel af mesajı




Alıntı:
Genel af ülkedeki gerginliği bitirmek, haksız tutuklamaları bitirmek içindir, terörü bitirmek için atılmış bir sorun çözüm önerisi değildir

Luis eğer sende bu cümleyi kurduysan var ya hakketen bu konu tartışılmaya değmezdir. Bence yazdıklarını tekrar oku gündemde genel affın niçin çıkarılması muhabbetinin zamanlamasına dikkat et ve birde öyle düşün.

 

 

Etiketler
af, twitter’dan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Emniyet Müdürü Evci'nin katil zanlısının, Twitter'den başsağlığı mesajı yazdığı ortaya çıktı Violent Haber Arşivi 0 01 Aralık 2014 09:39
Baykal’a bir komplo da Twitter’ da System Haber Arşivi 0 01 Eylül 2010 17:57
Twitter Mesajı Atan Su Isıtıcısı Luis IF Ekstra 0 18 Nisan 2010 00:27