IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2010, 14:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emekli Paşa'dan Erdoğan'a ağır sözler




CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N 1K yine çarpıcı bir canlı yayınla izleyicileriyle buluştu. Cüneyt Özdemir'in hazırlayıp sunduğu programın konuğu emekli general Ramiz İlker'di. İlker, adeta bir sinir patlaması yaşadığı programda Başbakan Erdoğan'ı hedef alan suçlamalarla dikkat çekti.

İlker, hükümete dönük suçlamalarında adeta açztı ağzını yumdu gözünü. Başbakan'a, Cumhurbaşkanı'na, Yiğit Bulut'a, Hilmi Özkök'a yönelik ilginç göndermelerde ve suçlamalarda bulunan Ramiz İlker son günlerin en ilginç ekran figürlerinden biri olarak CNN Türk ekranlarına damgasını vurdu.

PROGRAM BOYUNCA BAŞBAKAN'A SAYDIRDI!

5N 1K, tek tip ve bedelli askerlik tartışmalarının yeniden gündemin odağına oturmasıyla konuyu emekli general Ramiz İlker'le konuştu. Bütün gündemin konuşulduğu programda emekli generalin Başbakan'ı hedef aldığı anlar damga vurdu. Program boyunca Erdoğan'ı hedef alan İlker, Cüneyt Özdemir'le 'Sayın' polemiğine girdi. Başbakan'a 'Recep Tayyip' diyen İlker Özdemir'in uyarısına verdiği cevapla daha da ileri gitti.

'Ben O'na asla sayın falan demem. Şehide 'kelle' dedi mi? Apo'ya 'sayın' dedi mi? Bunlar sabit ben 'Recep Bey' 'Recep Tayyip' derim. İsteyen dava etsin.

[FLASH]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color="#800000">DEMOKRATİK KELİMESİNDEN TİKSİNİYORUM!

İlker hükümete dönük tepkisini en çok demokratik açılım konusunda gösterdi. "Demokratik kelimesinden tiksiniyorum" diyen emekli general Özdemir'in itirazına rağmen geri adım atmadı.

"Ben bu demokratik kelimesinden tiksiniyorum artık. Neymiş demokratik açılım, demokratik özerklik... Ne demokrasisi be! Bu düpedüz Kürt açılımı işte. Olur mu böyle şey? Salt demokrasi kelimesine bir şey demiyorum."

YİĞİT BULUT'UN JÖLESİNE İLGİNÇ GÖNDERME!

Cüneyt Özdemir, emekli generalin Başbakan ve Cumhurbaşkanı için kullandığı ifadelerden dolayı izleyicilerin tepkilerini aktardıktan sonra kendi rahatsızlığını da belirtti. Ancak İlker'in buna karşı tepkisi de hayli ilginçti. Habertürk TV yayın yönetmeni Yiğit Bulut'a gönderme yapan İlker, Özdemir'i çaresiz bırakan ifadeler kullandı:

"Sen niye avukatlığını yapıyorsun. Sana ne oluyor? Sen jöleli misin? Bak ne güzel yakışıklı adamsın jölen falan da yok senin."


[FLASH]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color="#800000">HİLMİ ÖZKÖK'E 'HİLMİ' DEDİ!

Ramiz İlker, Başbakan'a dönük sert suçlamalarından sonra emekli Genelkurmay Başakanı Hilmi Özkök için de ilginç ifadeler kullandı. Özkök için 'Hilmi' diyen İlker, Özdemir'in şaşkınlığı karşısında "Hilmi'yi tanırsın sen, meşhur Hilmi var ya, Hilmi Özkök.' dedi.İlker, Özdemir'in 'arkadaşınız mı neden böyle diyorsunuz? sorusuna verdiği yanıt daha ilginçti.

"Derim ya ne var, uzatma işte. Hilmi de derim, 'Hoca Hilmi' de derim."


CÜNEYT ÖZDEMİR: SİZ FAŞİST MİSİNİZ?

Özdemir konuğu karşısında nezaket kuralları içinde kalmaya özen gösterse de yer yer zorlanmadı değil. İlker'e hitaben 'kimse sizi yolda çevirip paşam amma da sertsiniz, sizin bu kafanız artık bitti, bu kafayla demokrasi olmaz' demiyor mu? diye sordu. Bir adım daha giden Özdemir, 'siz faşist misiniz yoksa demokrat mı?' diye sordu. İlker, faşist olmadığını söylerken ifade biçiminin sertliğini ise 'delikanlı'lığına bağladı.

[FLASH]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color="#800000">AHMET HAKAN: GÖZÜMÜ ALAMADIM KENDİSİNDEN!

Cüneyt Özdemir programı kapatırken ekranı devretmek için Ahmet Hakan'a bağlandı ve İlker Ramiz'in sözleri için ne düşündüğünü sordu. Hakan şaşkınlığını gizleyemezken emekli generalin ekran performansı için ironik ifadeler kullandı.

"Vurguları, inişleri çıkışları, daha doğrusu çıkışları çok ilginç gerçekten. Bu TV konuşmasını işini Ramiz İlker kavramış kesinlikle. Gözümü alamadan izliyorum. Son günlerde gördüğüm en ilginç konuşmaydı."

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ağır, emekli, erdoğana, paşadan, sözler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kural’dan Yılmaz ve Boz’a ağır sözler MasteR06 Haber Arşivi 0 26 Şubat 2014 14:54
Ağır Sözler Sır Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 04 Ağustos 2013 02:26
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Ağır Sözler N999 Haber Arşivi 0 07 Şubat 2012 14:57
Fazıl Say'dan Erdoğan'a ağır sözler Lucifer Haber Arşivi 1 25 Ağustos 2010 12:42
O sözler Erbil'e çok ağır geldi Lucifer Haber Arşivi 0 23 Mart 2010 04:46