IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ağustos 2010, 16:51   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mad Men’in Emmy rekoru





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
62. Emmy ödülleri Los Angeles’ta sahiplerini buldu. En İyi Dizi ödülünü geçen yıl olduğu gibi Mad Men kazandı. En İyi Kadın Oyuncu ise The Closer’daki başarısıyla Kyra Sedgwick oldu.



Bu yıl 62’incisi düzenlenen Emmy Ödülleri, Los Angeles’ta bulunan Nokia Theatre’da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon dünyasının Oscarları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri’nin sunuculuğunu ünlü komedyen Jimmy Fallon üstlendi. Fallon, şov esnasında, Elton John kılığına girdi ve şovlarıyla geceye renk kattı. Gecede drama dalında verilen ödüllerde En İyi Dizi geçtiğimiz iki yılda olduğu gibi Mad Men seçildi. Yine aynı dalda En İyi Erkek Oyuncu Ödülü e2’de yayınlanan Breaking Bad adlı dizideki rolüyle Bryan Cranston’a verildi. Böylece, Cranston da bu ödülü Mad Men gibi üç yıl üst üste kazanmış oldu. Dizide Cranston’ın partneri Aaron Paul de ilk Emmy Ödülü olan En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’ne değer görüldü. Bu dalda En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan isim ise CNBCe ve e2’de yayınlanan The Closer‘daki rolüyle Kyra Sedwick oldu. En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi ise The Good Wife‘dan Archie Panjabi oldu. Sahne arkasında konuşan Cranston, “Dizi yapmak harika bir yemek yemek gibi bir şeydir. Sonrasında ise Emmy ile ödüllendirilmek de alevli bir tatlıdır. Geçen yıl bir başka tatlı vardı. Kendimi açgözlü gibi hissediyorum. Bu yiyebileceğimden daha fazla” diyerek duygularını dile getirdi. Drama dalında En İyi Yönetmen Dexter (The Gateaway) ile Steve Shill seçildi.


Komedi dalında “Modern Family”

Komedi dalında En İyi Dizi Ödülü ise ilk sezonu olan Modern Family’ye gitti. Ödül konuşmasında “Aileler bir televizyon dizisi izlemek için birarada oturuyor, bunun için çok mutluyuz” diyen dizinin ortak yaratıcısı Steven Levitan, “Bilmenizi isteriz ki, yalnızca, bizi ailenize dahil ettiğiniz için çok mutlu olduğumuzu söylemek istedik” dedi. Levitan’ın dizideki partneri Christopher Lloyd ise tuhaf bir şekilde ödül töreninde sahnedeki yerini almadı. Konuyla ilgili daha sonra bir açıklama yapan Lloyd, kalabalıkları sevmediğini dile getirdi. Yine aynı dalda En İyi Erkek Oyuncu Ödülü, bir diğer CNBC-e dizisi The Big Bang Theory‘deki rolüyle Jim Parsons’ın olurkeni En İyi Kadın Oyuncu Ödülü de Nurse Jackie ile Edie Falco’nun oldu. Bu dalda En İyi Erkek Oyuncu ödülünü 30 Rock ile iki yıldır kimselere kaptırmayan Alec Baldwin ise eve eli boş döndü. Komedi dalının En İyi Yönetmeni ise Glee (Pilot) ile Ryan Murphy seçilirken, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü Glee’deki rolüyle Jane Lynch’e, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü ise Modern Family ile Eric Stonestreet’e gitti.


En anlamlı ödül Clooney’nin oldu

Gecenin en önemli anlarından birisi de Bob Humanitarian Ödülü’nün usta oyuncu George Clooney’e takdim edilmesi oldu. Darfur krizi konusunda kamu bilincini arttırmak için yaptığı çalışmalardan 2005 yılında New Orleans’ta yaşanan Katrina Kasırgası’ndan zarar görenler ve 11 Eylül kurbanları için yaptığı çalışmalara kadar birçok alanda bağış toplayan Clooney, yardım faaliyetleri dolayısıyla bu ödüle layık görüldü. Ödülü yakın arkadaşı Julianna Margulies’e veren ünlü aktör, ‘Ne kadar çok hayır işlenebileceğini hatırlamak önemli, çünkü kötü davranışın tüm dikkati ve basını kendine çektiği tuhaf bir zamanda yaşıyoruz’’ dedi. Clooney, devreye girebilecek ve ‘’Böylesine büyük acı veren durumların kameralar gittikten çok sonra bile büyük acı veren olaylar olmaya devam ettiğini göstermek için spot ışığını açık tutmanın bir yolunu bulabilecek’’ başkalarının da olacağını ümit ettiğini belirtti.


The Pasific hayal kırıklığı

Kurtuluş Savaşı sırasında İzmir’in Türkler tarafından yakıldığı ve 400 binin üzerinde Rum’un öldürüldüğünü iddia eden ve uzun süre tartışılan dizi The Pasific, yalnızca En İyi Mini Dizi Ödülü’nü alırken biraz hayal kırıklığı yarattı. The Pasific, 24 farklı dalda en fazla adaylık alan dizi olmuştu. En İyi Televizyon Filmi’nin Temple Grandin olduğu gecede, En İyi Erkek Oyuncu You Don’t Know Jack ile Al Pacino, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ise yine aynı filmle Claire Danes’in oldu. Filmin yönetmeni Mick Jackson da bu dalda En İyi Yönetmen Ödülü’ne değer görüldü.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
emmy, mad, men’in, men’in, rekoru


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
60. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu Angel Kültür ve Sanat 0 22 Eylül 2008 11:18