IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2010, 13:47   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Pet şişeli felaket!




Pet şişeli felaket!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yozgat şehir merkezinin içme suyu ihtiyacının bir bölümünün karşılandığı Kirazlı Göleti'nde boğulan 2 çocuğun cesedi bulundu. Serinlemek için suya giren diğer 2 çocuk ise kendi çabaları sonucu kurtulmayı başarmıştı YOZGAT şehir merkezi şebeke suyunun karşılandığı Kirazlı Göleti'ne dün serinlemek üzere giren 4 çocuktan suda kaybolan 2 çocuğun cesedi sabaha karşı bulundu. 2 çocuk ise kendi çabaları sonucu kurtulmayı başarmıştı.


Yozgat Belediyesinin yaz aylarında şebeke suyunun azalması durumunda takviye olarak kullandığı Kirazlı Göletine bellerine plastik bidon bağlayıp suya giren 4 çocuktan kaybolan 2'sinin cesedi sabaha karşı bulundu. Dün öğleden sonra yaşanan boğulma olayı, sudan çıkmayı başaran 2 çocuğun ailelerine durumu bildirmeleri üzerine ortaya çıktı. Aileleri, iftar saatinde evine dönmeyen çocuklarını aramaya başladı. Olay yerine gelen polis, sivil savunma, itfaiye ve sağlık ekipleri, bölgede yaptıkları aramada kaybolduğu ileri sürülen 2 çocuğun izine rastlayamadı. Bunun üzerine çocukların evlerine dönüp dönmemeleri durumu araştırıldı ve kurtulan çocukların ifadeleri doğrultusunda araştırmalar yapıldı.

Çocuklardan, Abdulkerim Sağdıç (12) ve Mehmet Uçar'ın (12) suda kayboldukları tespit edildi. Ancak cesetler bulunamadığı için aileler çocuklarının her an dönecekler umuduyla bekleyişlerini sürdürdü. İki çocuğun suda kaybolduğu tespit edildikten sonra Ankara'da profesyonel dalgıçlar istendi. Gece Yozgat'a ulaşan dalgıç ekibi, sabaha karşı 2 çocuğun cesedine ulaştı..

ÖLÜM GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ
Doğan Haber Ajansı, 16 Ağustos tarihindeki haberi ile Yozgat'ta pet şişeleri beline bağlayıp can simidi yapan çocukların tehlikeye aldırmadan içme suyu göletlerinde yüzerek serinlemeye çalışmasını görüntüleyip, olası boğulma olaylarına karşı tedbir alınması konusuna dikkat çekmişti. Bugün 12 yaşındaki iki çocuk aynı bölgede hayatını kaybetmesi büyük üzüntüye neden oldu. Yozgat'ta 15 gün önce yasaklara ve uyarılara aldırmayan çocuklar, tutundukları su bidonlarını can simidi olarak kullanıp gölette yüzerken; zabıta ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırılmışlardı.

15 gün önce ailelerine 'balık tutmaya gidiyoruz' diye izin aldıklarını belirten 10-12 yaşlarındaki çocuklar, boğulma tehlikesi yaşamamıştı. Ancak uyarıların dikkate alınmadığı ve tedbirlerin yetersiz kaldığı Yozgat'ta bugün yaşanan boğulma olayı ile iki aile 12 yaşlarındaki iki çocuğunu kaybedince göz yaşı döktü.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
felaket, pet, şişeli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şişeli İşkenceye 4 Tutuklama N999 Haber Arşivi 0 20 Mart 2012 12:56