IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2010, 17:41   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erzincan’daki otelin kamera kaydı yokmuş





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Erzincan Valiliği’nden ıslak imza davasına bakan mahkemeye gelen yazıda Albay Dursun Çiçek’in kaldığı öne sürülen otelin kamera kaydının yedi günde bir yenilendiği kaydedildi



İrtica ile Mücadele Eylem Planı davasına bakan mahkemenin talebi üzerine Erzincan Valiliği’nden gönderilen yazıda Albay Dursun Çiçek’in kaldığı iddia edilen Konak Mazlum Otel’de 2009 yılında 32 adet kameranın bulunduğu, fakat yedi günde bir kayıtların yenilendiği ifade edildi. İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Çiçek’in 1 Ocak 2009 ile 4 Haziran 2009 tarihleri arasında kullandığı senelik ve mazeret izinlerine ilişkin sorularına Genelkurmay’dan yanıt verildi.


İzinlerini orduevinde geçirmiş

Buna göre Çiçek’in 21-24 Şubat 2009 tarihleri arasında üç günlük yıllık izin kullandığı ve izinde bulunduğu adresi Fenerbahçe Orduevi olarak gösterdiği kaydedildi. Yine 7-10 Mart 2009’da da yıllık izin kullanan Çiçek’in, İzmir Orduevi’ni izinde bulunduğu adres olarak gösterdiği, 25 Mart ile 2 Haziran 2009 tarihleri arasında sekiz gün, 9-13 Haziran 2009 tarihleri arasında da beş gün izne ayrılan Çiçek’in, New York’ta bir adres verdiği bildirildi.
Erzincan Valiliğinden gönderilen yazıda da Dursun Çiçek’in kaldığı iddia edilen Konak Mazlum Otel’de 2009 yılında 32 adet kameranın bulunduğu, fakat 7 günde bir kayıtların yenilendiği ifade edildi.Yazıda, kayıt ve arşiv cihazları olmadığından 2009 yılına ait kayıtların bulunmadığı belirtilirken, otelin çevresinde de kamera olmadığı kaydedildi.


Yolcu listesi de gelmedi

Mahkemenin Erzincan Havaalanı’na gelen yolcu listelerini istediği THY Erzincan Satış Şefliğinden gelen yazıda ise yolcu seyahat bilgilerinin uluslararası havacılık kuralları gereği yolcunun bilgisi olmadan üçüncü kişilere verilmediği, konunun Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü nezdinde çözülmesi gerektiği kaydedildi.


Harddiskler neden silindi

Mahkemenin, “Soruşturmaya, konu olan 14 adet harddiskin de içinde bulunduğu 26 adet bilgisayar ve 5 adet sunucunun niçin silindiği, soruşturma kapsamındaki harddisklerin neden ayrılıp soruşturma sonuna kadar saklanmadığı, silme emrinin hangi yetkili makam tarafından, hangi gerekçeyle verildiği” şeklindeki sorularına da Genelkurmay Başkanlığı Askeri Savcılığı’ndan cevap verildi.
Buna göre, askeri savcılık tarafından bu dosyayla ilgili kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar verildiği anımsatıldı. Askeri savcılığın bu kararda suç delillerini yok etme suçu yönünden şüpheliler hakkında değerlendirme başlığı altında hukuki değerlendirmeye yer verdiği ifade edilerek, istenen bilgilerin bu bölümde bulunduğu anlatıldı.


Çiçek iki defa vekalet etti

Genelkurmay’dan gelen başka bir yazıda da Çiçek’in Genelkurmay Bilgi Destek Daire Başkanlığına 2009 yılında hangi tarihlerde vekalet ettiğine dair sorulan soruya yanıt verildi. Yazıda, Çiçek’in 2-9 Nisan ve 8-15 Haziran 2009 tarihlerinde olmak üzere iki kez Bilgi Destek Daire Başkanlığına vekalet ettiği bildirildi.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
erzincan’daki, erzincan’daki, kamera, kaydı, otelin, yokmuş


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bulgaristan’daki Yeşil Kedi’nin sırrı çözüldü Tufan Evcil Hayvanlar 0 28 Ocak 2015 08:27
Mustafa Kemal Paşa’nın İstanbul’daki Hazırlıkları ve Millî Mücadelenin Başlaması Ecrin Tarih 0 05 Haziran 2011 19:16
Erzincan'daki Ergenekon kazıları 2. gününde Lady Haber Arşivi 0 27 Mayıs 2010 10:55
Erzincan dosyasında bir garip ortam kaydı Lady Haber Arşivi 0 14 Mayıs 2010 09:36
Erzincan'daki trafik kazası Collettivo Haber Arşivi 0 16 Temmuz 2008 13:19