IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Baykal’a bir komplo da Twitter’ da (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/351991-baykal8217a-bir-komplo-da-twitter8217-da.html)

System 01 Eylül 2010 17:57

Baykal’a bir komplo da Twitter’ da
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]TWITTER’DA verdiği vefa mesajlarıyla gazetelere haber olan Deniz Baykal hesabı, ertesi gün “kararmilletin” adını alıp, “Evet” propagandasına başladı.

Bir yıl önce kim derdi ki gözü açık, zeki, çevik, atılgan Deniz Baykal’a kumpas üstüne kumpas kurulacak, Aşil gibi, ortalıklarda dolaşırken topuğundan vurulup yere düşürülecek.
Baykal son olarak Twitter’da bir kumpasa kurban gitti. Ama kabul etmek gerekir ki denizbaykalchp çok ikna ediciydi. “Torunum Mehmet’in üniversite kayıt işlemleri için eşim Olcay ve kızım Aslı ile birlikte ABD’de bulunuyoruz. Mehmet’in tavsiyesi ile bu hesabı açtım. Fırsat buldukça sizlere buradan bazı konularla ilgili görüşlerimi belirteceğim” twitlerini görenler follow tuşuna bastı.
Ardından Baykal’dan “vefa CHP’de bir ilçe örgütü adıymış” minvalinde mesajlar gelmeye başladı: Esas olan ihanet değil, sevgidir. Esas olan dostluktur, esas olan vefadır, esas olan ilkelerinize yönelik kardeşliktir. Baykal’ın vefalı mesajları sabah televizyona çıkan CHP’nin Facebook şampiyonu Muharrem İnce’ye soruldu. O da ince ince yorumladı eski liderini. Buz mavisi soğukluğundaki ntvmsnbc sitesi saatlerce Baykal’ın mesajlarını ana sayfasından verdi hatta. Gerisini Baykal followerlerından PelinBen’den twitleyelim: İnanamıyorum. Dün @denizbaykalchp follow etmeye başlamıştım. O hesap bugün@kararmilletin hesabına dönmüş.. Aman Allahım... gurseltekin34’ün “Dostlar ben deniz beyin değil kemal beyin hesabını doğruladım” twiti atmasına neden olan denizbaykalchp takiyeli kararmilletin binlerce Baykalsevere şöyle sesleniyordu çünkü: Uyanın, 12 Eylül’de AK Parti’yi değil, statükoyu ve onun faşizan hukuk anlayışını oylayacağız. Statükoyu kırmak için koca bir ‘EVET’ yeter. Skor veriyorum: Evetçiler-1-Hayırcılar-0.Gol beşlikten hem de.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net