IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Eylül 2010, 17:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İzmir'in KARŞIYAKA İlçe'sinde,Silahlı Banka Soygunu!




İZMİR´in Karşıyaka ilçesinde, kimliği belirsiz soyguncu, sıra numarası alarak beklediği banka şubesinde, çalışanları tabancayla tehdit edip, alarma basan 8 aylık hamile Canan Düzenli ve güvenlik görevlisi Gürcan Geniş´in yüzüne birer gazı sıktıktan sonra 15 Bin 610 TL parayı alarak plakasız otomobille kaçtı. Olayın ardından güvenlik kamerası görüntülerinden eşkali belirlenen soyguncunun yakalanması için polis alarma geçti.

Olay, bugün (cuma) saat 13.00 sıralarında Yalı Caddesi 284 numarada meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, gittiği banka şubesinde (HSBC), ilk oarak sıra numarası alarak koltuklara oturup beklemeye başladı. Önündeki müşterilerin işlemlerini tamamlayarak ayrılmasının ardından soyguncu, banka görevlilerinin bulunduğu bölüme yaklaşıp belinden çıkardığı tabancayı banko üzerine bıraktı.

Sıkışınca Biber Gaz'ı Kullandı.

Daha sonrada, genellikle fatura ödemelerinin yapıldığı banka şubesi çalışanları Canan Düzenli, Burcu Sayın ve temizlik işlerine bakan Zeynep Yağımlı´yı tehdit ederek paraları istedi. Çekmecedeki paraları dizüstü bilgisayar çantasına doldurduğu sırada soyguncu, alarm butonuna basan 8 aylık hamile Canan Düzenli´nin yüzüne biber gazı sıktı. Soyguncu ardından da kendisine müdahale etmek için yanlarına gelen güvenlik görevlisi Gürcan Geniş´in de yüzüne biber gazı sıktı.

Plaka'sız Otomobil ile Kaçtı.

Çalışanların biber gazından etkilenmesiyle yaşanan karmaşadan yararlanan soyguncu, 15 Bin 610 TL parayla şube önüdeki beyaz renkli plakasız otomobiline binerek kaçtı. Olayın ardından alarma geçen polis ekiplerinin çevredeki aramalarından sonuç alınamadı. Bu arada şubedeki güvenlik kemarası görüntülerinden de, hiç çekinmeden banka içerisinde hareket eden soyguncunun eşkali, 25 - 30 yaşlarında, iyi giyimli, 1.80 boylarında düzgün traşlı olarak belirlendi.

Eşkal bilgileri polis tesizinden tüm birimlere anons edilen soyguncunun yakalanması için soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
banka, ilçeinde, izmirin, karşiyaka, soygunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Esenyurt’ta silahlı banka soygunu Seth Haber Arşivi 0 24 Temmuz 2014 17:03
Kanlı banka soygunu LeyLa Haber Arşivi 0 01 Ekim 2011 09:04
Banka Soygunu :):) esrarlitolga Fıkra 4 07 Temmuz 2007 07:59