IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2010, 14:03   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çift cinsiyetli F.M'nin dramı




Çift cinsiyetli F.M'nin dramı


Çift cinsiyetli olarak dünyaya gelen ve 2008 yılında mahkeme kararıyla mavi kimliğe kavuşan kişi, bir hayırseverin evinde, hayata tutunmaya çalışıyor.

Doğduğu günden iki yıl öncesine kadar pembe kimlikle yaşayan F.M, ancak duygularının erkeksi olduğunu hissedince, ameliyatla cinsiyetini değiştirmek için mücadeleye başladı ve mavi kimlik alabilmek için yıllarca uğraş verdi.

F.M, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fiziksel olarak çift cinsiyetli doğduğunu, ancak kendisini her zaman erkek gibi hissettiğini söyledi.

2007 yılında ilgili mahkemeye başvurarak, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde bacağından alınan parçayla erkek olduğunu dile getiren F.M, o güne kadar büyüklerinin kendisine verdiği kız ismiyle yaşadığını kaydetti.

Kendini bildiği günden beri birçok zorlukla karşılaştığını ve bunlarla mücadele ettiğini ifade eden F.M, şunları anlattı: "Kimlik yaşım 47. Gerçekte 35 yaşındayım. Bu yaşıma kadar çekmediğim çile kalmadı. Allah tarafından dünyaya çift cinsiyetli olarak geldim. Daha çok bayan görünümü olduğu için büyüklerim bana bayan ismi vermiş. Ancak ben kendimi hep erkek gibi hissettim. Erkek gibi davrandım. Mahkemeye başvurarak, tam anlamıyla erkek olmak istedim. Fakat ameliyatım yarım kaldı. Rahatsızlığım nedeniyle çalışamadığım için 9 yıl önce ailem beni istemedi, sahip çıkmadı.

Hayırsever bir vatandaşın kullanmadığı bu evinde yaşıyorum. Yatağımdan başka eşyam yok. Bana oturmam için evini veren hayırsever olmasaydı, şimdi dışarıda kalırdım. Artık bu evden de çıkmamı, başımın çaresine bakmamı istiyorlar."
-"KEŞKE AMELİYAT OLMASAYDIM’ DİYORUM"-
Hayattan soğuduğunu ve yaşamak istemediğini ifade eden F.M, "Çok büyük bir bunalımın içindeyim. Keşke ameliyat olmasaydım diyorum. Allah beni öyle yaratmıştı. Ona karşı çıkıp, ameliyat olduğum için beni cezalandırdı diye düşünüyorum" dedi.

Bir sürü ilaç kullandığını ve bu ilaçları alacak parasının olmadığını anlatan F.M, geceleri bacaklarının ağrısından yatamadığını söyledi.

FM, şunları anlattı: "Dört dağın arasında kalmış gibiyim. Tüm kapılar bana kapalı gibi geliyor. Kendime ait bir evim bir de maaşım olsun istiyorum. Ailemin bana hiç bir faydası yok. Onlarla tıpkı bir yabancı gibiyiz. Dünyada tek başına yaşamak o kadar zor ki. Devlet büyüklerimin bana sahip çıkmalarını istiyorum."
-"HALA ONU SEVİYORUM"-
Ameliyat olmadan önce bir kız sevdiğini ve onun kendisine kaçtığını dile getiren F.M, "Kızı benden aldılar, tüm dünyamı başıma yıktılar" dedi.

Sevdiği kızın, kendinini her şeyiyle kabul ederek kendisine geldiğini ifade eden F.M, şunları söyledi: "Beni insan olarak sevmişti. Ama ailem bu durumu kabul etmedi. Sevdiğim kızı tekrar gönderdi. Hikayem, derdim çok derin. Hala onu seviyorum. Onu çok yaşlı bir adama verdiler. Her gece düşünüyorum, onu unutamıyorum. Yanımda kalsaydı, belki bu kadar kötü bir hayata sahip olmazdım. Benimde hayatım kurtulurdu, mutlu olurdum. Tek suçum Allah tarafından dünyaya böyle gelmek oldu" diye konuştu.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cift


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Lissarca Miliaris Çift Cinsiyetli Hayvan Afrodit Hayvanlar Alemi 0 19 Aralık 2012 23:36
Çift kol çift bacak naklinde son durum PassioN Haber Arşivi 0 26 Şubat 2012 13:39
Çift Kimliğin Dramı .. LeyLa Haber Arşivi 0 25 Ağustos 2011 12:26
Adana'da çift penisli, çift popolu bebek doğdu Angel Haber Arşivi 2 09 Ekim 2008 10:23