IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Eylül 2010, 20:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşkına karşılık vermedi, benzin döküp yaktı!




Çorum'da aşkına karşılık vermeyen 16 yaşındaki Nilgün Erkmen'i sokak ortasında benzin döküp yakarak ölümüne neden olmak suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Osman Karakuş olay yerinde vahşeti tekrar anlattı.

"Konuşmaya başladığımızda tartıştık. 'Seni yakarım' dedim. 'Yakamazsın' dedi benimle inatlaştı yaktım" diye Karakuş'un rahat tavırları dikkat çekti.


Olay geçen Mayıs ayında meydana geldi. İşsiz olan Osman Karakuş, Mehmetçik Lisesi 1'nci sınıf öğrencisi olan Nilgün Erkmen'e arkadaşlık teklif etti. Ancak genç kız, bu teklifi kabul etmedi. Bir gün sonra okula giden Erkmen'in önünü kesen Karakuş, yanında getirdiği pet şişe içindeki benzini liseli kızın üzerine dökerek ateşe verdi. Sokak ortasında alevler içinde kalan Nilgün Erkmen'e çevredekiler müdahale etti. Ağır yaralanan Erkmen, çağrılan ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından sevk edildiği Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hayatını kaybetti.


'Canavarca hisle tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Osman Karakuş'un geçtiğimiz haziran ayında Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Geçen ay duruşmada Cumhuriyet Savcısı Hakan Ceran'ın isteği ile mahkeme heyeti, Osman Karakuş'un genç kızın kolundan tutup sakin bir yere sürüklediği yönündeki tanık ifadelerinin de yer alması nedeniyle 'hürriyeti yoksun kılma' suçunun oluşup oluşmadığının tespiti için keşif yapılmasına karar verdi.


RAHAT TAVIRLARLA VAHŞETİ ANLATTI
Bugün olayın gerçekleştirildiği Buharaevler Mahallesi Garantievler Sokak üzerinde keşif yapıldı. Keşif alanına Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Osman Karakuş getirildi. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hüseyin Turgut Bayraktar ve mahkeme heyetine olay gününü tekrar anlatan Karakuş, kızın üstüne benzin döktüğü ve ateşe verdiği yeri gösterdi. Keşif sırasında rahat tavırları ile dikkat çeken Karakuş'un zaman zaman tebessüm etmesi dikkat çekti.


BENİMLE İNATLAŞTI YAKTIM
Keşif alanında dinlenen tanık, Osman Karakuş'un genç kızın kolundan tutarak zorla sürüklemeye çalıştığını ardından da benzini döküp yaktığını belirtti. Tanık ifadesini kabul etmeyen Karakuş ise, "Ben onu zorla götürmedim. Konuşmak istedi. Orada buluştuk. Hiçbir zorlamam olmadı" dedi. Yanında getirdiği benzini ise arkadaşının motosikleti için aldığını kaydeden Karakuş, "Benzini arkadaşımın motosikleti için almıştım. Konuşmaya başladığımızda tartıştık. 'Seni yakarım' dedim. 'Yakamazsın' dedi benimle inatlaştı yaktım" diye konuştu.


GENÇ KIZI 5-6 METRE SÜRÜKLEMİŞ
Tanık ifadesinden yola çıkan mahkeme heyeti olay yerinde yapılan ölçümde genç kızın Osman Karakuş tarafından yaklaşık 5-6 metre sürüklendiği ve daha sonra yakıldığını tespit etti. Çevre apartmanlarda yaşayan vatandaşlar çocukları ile balkonlara çıkarak keşifi meraklı gözlerle izledi. Ölçümlerin yapılması ve ifadelerin alınmasının ardından Osman Karakuş tekrar tutuklu bulunduğu Çorum L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
aşkına, benzin, döküp, karşılık, vermedi, yaktı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Genç Kız Benzin Döküp Kendisini Yaktı N999 Haber Arşivi 0 02 Nisan 2012 15:39
Sevgilisini benzin döküp yaktı! Lucifer Haber Arşivi 0 30 Haziran 2010 17:55
Sevdiği kızı benzin döküp yaktı Hayal Haber Arşivi 9 05 Mayıs 2010 13:17