IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Eylül 2010, 15:44   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cübbeni çıkar gel





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Erdoğan, son referandum mitinginde Yargıtay Başkanı Gerçeker’e yüklendi: ‘Bu yasa çıkarsa yürütmeyle yargının arası açılır’ diyor. Sen siyasi misin yav




Anayasa paketi için yapılacak referandum mitinglerine Bingöl’de başlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son durağı Bursa oldu. Burada 39’uncu mitingini düzenleyen Erdoğan, adlî yıl açılışında Anayasa paketini eleştiren Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker’i topa tuttu. Erdoğan, “Eğer yüreğin varsa çıkar cübbeni çık meydana” dedi.
Fomara Meydanı’nda yapılan mitingde konuşan Erdoğan Mevlana’nın “Dünle gitti cancağızım düne ait ne varsa, şimdi artık yeni şeyler söylemek lazım” sözünü hatırlatarak, Bursa’da yeni bir yolculuğa başladıklarını söyledi. Erdoğan, bu yolculuğun aydınlık, büyük, itibarlı Türkiye yolculuğu olduğunu kaydetti. Erdoğan, özetle şunları söyledi:


Dörtyol’da kirli tahrik

Her bir Bursalı kardeşimden rica ediyorum, tahriklere kapılmayın, kirli oyunlara alet olmayın, kışkırtmalara kulak asmayın. İnegöl’de yaşananlar kirli bir provokasyondur, Dörtyol’da yaşananlar kirli bir tahriktir. Çok kirli oyunlar oynanıyor. Çok kirli tezgahlar kuruluyor. İşte Dörtyol’da meydana çıkanları gördünüz değil mi? Kimin kimlerle iş tuttuğunu öğrendiniz değil mi? İnternete düşen yüksek yargıdaki o telefon görüşmelerini gördünüz değil mi? Kimlerin kimlerden medet umduğunu gördünüz değil mi?


En sonunda konuşturttu

Eski genel başkan (Deniz Baykal), bugün açıklama yapmış. ‘Eğer evet çıkarsa Türkiye bölünür.’ Senin hayatın zaten hep bunlarla geçti. Bir kasetle duman oldun gittin. Söylemeyecektim, konuşmayacaktım, en sonunda konuşturttu. ‘Evet’ ile Türkiye bölünürmüş... Ya sen bu milletin iradesinden ‘evet’ çıkarsa nasıl olur da Türkiye bölünür dersin? Bunların milli iradeye bakışı bu. Bunların milli iradeye saygısı yok.


Çıkar cübbeni meydana çık

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker, “Bu yasa çıkarsa yürütmeyle yargının arası açılır” diyor. Sen siyasi misin yav? Bunu daha önce, bu hazırlıklar yapılırken Adalet Bakanım sizleri ziyaret etti, sizlere bunu anlattı. Sen kanaatini orada söylersin. Şimdi nasıl kalkıyorsun da bunu söylüyorsun. Hem de kimin karşısında bu konuşmayı yapıyor? Anayasa Mahkemesi Başkanı’nın karşısında yapıyor. Cumhurbaşkanı’nın karşısında milletin huzurunda eleştiriyor, düşünebiliyor musunuz? Anayasa Mahkemesi, itiraz yapılmış, üzerinde çalışmış, Anayasa Mahkemesi ile ilgili HSYK ile ilgili esastan müzakere etmek suretiyle nihai kararını vermiş, redakte etmiş ve bu değişiklik metni ortaya çıkmış. Sen şimdi nasıl oluyor da bunu konuşuyorsun? Kendileri eleştirildiği zaman isyan ama Anayasa Mahkemesi’ni ve şu anda halka giden bir metni kalkıyor bir siyasi gibi eleştiriyor. Bu nasıl bir yaklaşım? Eğer yüreğin varsa çıkar cübbeni çık meydana. Emekliliği bekleme. Ama bunların çoğu emekli olduktan sonra gelirler siyasete. Çok seviyorsan çıkar cübbeni gel.”

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
cübbeni, çıkar, gel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
AK Partili Metiner: Cübbeni Çıkartacaksın Haşim Efendi AngeL Haber Arşivi 0 06 Ekim 2014 00:07
Ne çıkar? GirLMooN Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Mayıs 2008 08:51