IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Parmaklarına kavuştu (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/353743-parmaklarina-kavustu.html)

System 08 Eylül 2010 15:51

Parmaklarına kavuştu
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde elinin üstüne demir borunun düşmesi sonucu parmakları kopan Bahri Töre, helikopter ambulansının da kullanıldığı bir operasyon sonucu parmaklarına kavuştu.




Çoğu zaman ihmal ve sağlık skandallarıyla gündeme gelen Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden bu kez çok sevindirici bir haber geldi. Haberin kahramanı Bahri Töre isimli vatandaş. Şemdinli’ye bağlı Günyazı Köyü’ndeki beton santralinde eline demir boru düşen Töre’nin dört parmağı koptu. Acısına rağmen oğlunun yardımıyla üç parmağını bulabilen Töre, hemen Şemdinli Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada doktorların ilk müdahalesinin ardından Bahri Töre ambulansla Van YYÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.


Ambulans parmakları yetiştirdi

Kopan parmakların zamanında yetiştirilmesi için çaba harcayan doktorlar bu sırada Van ve Hakkari Sağlık İl Müdürlükleri’nin çabasıyla hava ambulansı ayarlamayı başardılar. Töre yoldayken ambulans durduruldu ve ambulanstan helikoptere geçiş yapıldı. Helikopterle kısa süre içinde hastaneye getirilen Töre, ameliyata alındı. 10 saat süren ameliyatın ardından Töre bulunan üç parmağına yeniden kavuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net