IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Canlı yayında stüdyo bastı (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/355033-canli-yayinda-studyo-basti.html)

System 15 Eylül 2010 14:49

Canlı yayında stüdyo bastı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son yıllarda televizyonlarda moda olan sabah programında ayrı yaşadığı eşini gören Ahmet Ayyıldız stüdyo bastı.




Eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen aynı zamanda yeğeni olan Hüseyin Keleş’i silahla kulağından vuran, güvenlik görevlisini ise elinden yaralayan öfkeli adam yakalandı.
İlginç olay İstanbul Bahçelievler’de bulunan ATV stüdyolarında Müge Anlı’nın sunduğu “Tatlı sert” isimli programın canlı yayını sırasında meydana geldi. Canlı yayında ayrı yaşadığı karısı Sabriye Ayyıldız’ın, “Ben kocamı değil, sevgilimi seviyor ve istiyorum” demesi üzerine oğlunu da yanına alan Ahmet Ayyıldız programın çekildiği ATV stüdyolarına geldi. Canlı yayının yapıldığı stüdyoya giremeyen Ayyıldız, burada eşinin sevgilisi olduğu iddia edilen Hüseyin Keleş’le karşılaştı. Silahını çekip aynı zamanda yeğeni olan eşinin sevgilisine ateş eden Ayyıldız’a güvenlik görevlileri müdahale etti. Üzerine atlayan güvenlik görevlisini de elinden yaralayan öfkeli koca yakalanarak polise teslim edildi.


Canlı yayında silah sesleri

Program sırasında silah sesleri duyulması üzerine stüdyoda bulunan izleyiciler ve konuklar şok geçirdi. Programın sunucusu Müge Anlı soğukkanlılığını koruyarak, “Dışarıda sanırım bir şeyler kırıldı” diyerek programına devam etti. Bir süre daha bu şekilde devam eden program daha sonra reklam arasına girdi. Reklam arasından sonra hiçbir şey olmamış gibi programa devam edildi.


İkisini de öldürmek için gitmiş

Olay yerine çağrılan iki ambulans Hüseyin Keleş ve elinden yaralanan personeli alarak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Hastanede ayakta tedavi edilen iki yaralı daha sonra ifadeleri alınmak üzere Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Polis, güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilen öfkeli eş Ahmet Ayyıldız, oğlu İ.A. ve Sabriye Ayyıldız’ı gözaltına alarak Bahçelievler Asayiş Büro Amirliği’ne götürdü. Asayiş Büro Amirliği’nde ifadesi alınan öfkeli eş, eşinin sevgilisi olan kişinin daha önce kendisine tecavüz eden yeğeni olduğunu, stüdyoya ikisini de öldürmek için gittiğini söylediği öğrenildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net