IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Evet demedi öldürdü (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/355039-evet-demedi-oldurdu.html)

System 15 Eylül 2010 14:58

Evet demedi öldürdü
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İstanbul Bahçelievler’de üç yıl önce ayrıldığı eşiyle tekrar birleşmek istediğini söyleyerek tartışan koca dehşet saçtı.




Eski eşine kurşun yağdıran öfkeli koca polis ekipleri tarafından yakalanırken, talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.
13 yıllık evliliklerinin ardından, üç yıl önce eşinden boşanan Yusuf Şimşek, dün saat 15:30 sıralarında Bahçelievler Kocasinan Orkide sokak üzerinde yürüyen eski eşi Tülay Mayuncur ile konuşmaya başladı. Eski eşine birleşme teklifinde bulunan Şimşek, hayır cevabı alınca tartışmaya başladı. Eski eşinden evet cevabı alamayan öfkeli koca, Üzerinde taşıdığı silahı çıkartarak sokak ortasında kurşun yağdırdı. Üç el yakın mesafeden ateş eden Şimşek olay yerinden koşarak kaçarken, vücuduna iki kurşun isabet eden Mayuncur, kanlar içerisinde yere yığıldı. Mayuncur’a olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından bir süre kalp masajı yapıldı. Daha sonra ambulansa alınarak müdahale edilmeye çalışılan Tülay Mayuncur, tüm uğraşlara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Eski eşini öldüren Yusuf Şimşek ise Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro ekipleri tarafından cinayette kullandığı silahla beraber yakalandı. İfadesi alınan Şimşek, “Tekrar birleşmek istedim. O yüzden buluştuk. Bana bir daha benimle olmayacağını söyledi. Çok sinirlendim vurdum” dediği öğrenildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:57.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net