IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   İnsanın kanını donduran tecavüz! (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/355051-insanin-kanini-donduran-tecavuz.html)

Lucifer 15 Eylül 2010 15:19

İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Tekirdağ'da ağabeyinin 13 yaşındaki kızına tecavüz ettiği gerekçesiyle 5.5 yıl hapis yatan 39 yaşındaki maden işçisi Z.K., 16 yaşındaki öz kızı M.K.'ye tecavüz ve 42 yaşındaki baldızı A.A'yı da taciz ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu

1993 yılında Aydın'ın Söke İlçesi'nde eşi kızına 3 aylık hamile iken ağabeyinin 13 yaşındaki kızı D.K.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Z.K., bu suçtan 5 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 2000 yılında cezaevinden çıkan Z.K., 8 yıl Söke'de yaşadıktan sonra 2 yıl önce ailesi ile birlikte Tekirdağ'a göç etti ve yaşamaya başladı.

KIZINA TECAVÜZ, BALDIZA TACİZ

Tekirdağ’da bir kömür ocağında işçi olarak çalışmaya başlayan Z.K. iddiaya göre, eşi 45 yaşındaki H.K.'den olan 16 yaşındaki kızı M.K.'ye tacizde bulundu. Öz kızı M.K.'yı sürekli taciz eden baba Z.K., kızına tecavüz etti. Tecavüzden sabıkalı baba Z.K. son olarak da kendileri ile birlikte yaşayan bekar baldızı 42 yaşındaki A.A'ya önce taciz edip ardından da tecavüze kalkıştı. Ancak A.A'nın direnmesi üzerine tecavüzü gerçekleştiremedi.

2 gün önce eve alkollü gelen Z.K., kızını ve eşini dövdükten sonra evden ayrıldı. Babasından dayak yiyen M.K., annesine babasının 2 yıldır taciz ve tecavüzüne uğradığını söyledi. Bunun üzerine olaya şahit olan A.A. da eniştesinin evde kimsenin olmadığı sırada kendisine tecavüz etmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine anne H.K., kızı M.K. ve kardeşi A.A. ile birlikte geçen Pazartesi günü polis merkezine giderek yaşadıklarını anlattı ve Z.K.’dan şikayetçi oldu. Üzerinde sahte kimlik taşıyan Z.K. ise dün sahaba karşı polis tarafından gözaltına alındı.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Z.K., “Öz yeğenimin iftirası sonucu 5.5 yıl hapis yatıp çıktım. Ama ben kimseye tecavüz etmedim. Bir insan öz kızına bunu nasıl yapar. İnsanın öz kızına nefsi uyanır mı? Kızım ve baldızım bana iftira atıyor. Adli Tıptan raporlar gelince suçsuz olduğum ortaya çıkacak” dedi.

TUTUKLANDI

Polisteki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi’ne sevk edilen Z.K, ‘Cinsel saldırı ve cinsel taciz suçlarından’ tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne konuldu. Adliye çıkışı Z.K., kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Sizinle raporlar gelince hesaplaşacağız” dedi.

Disconnected 15 Eylül 2010 16:25

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Ya sabır , ya sabır , ya sabır , ya sabır , ya sabır , ya SABIR!!!.

GÜLL 15 Eylül 2010 16:31

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Nasıl insanlar var dünyada ne pis bi ülkede yaşıyoruz biz ya..!

CaqLa 15 Eylül 2010 17:35

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Öz ßaßası yapmış ßirde ßunu pes yaa dicek ßişey ßulamıyorum acıkcası !!! ßi söz var yaaa artık ona qercekten inanmaya ßaşladım ' ßaßana ßile qüvenmiceksin '

FaCia 15 Eylül 2010 17:47

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Sonra diyorlar idam olmasın nasıl olmasın böyle adamın nefes alması bile günah ya, direk sallandıracaksın --------i.

SeytaninOrkestrasi 15 Eylül 2010 19:07

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Yorumlara göre şöyle diyorlardı olsun bir insan ne yaparsa yapsn ölümü hak etmiyor .. Sizce bu haberdeki şahıs idamı hak etmiyor mu ?

Buna benzer bir haber daha vardı. Daha önceden Taciz, tacavüzden içeride yatan biri hapisten çıktıktan 2 gün sonra 11 yaşındaki kızı kaçırıp tecavüz edip boğarak öldürüyor gömüyor .. ve kendi kızı tarafından polise ihbar ediliyor .. Bu şimdi ölümü hak etmiyor mu ? Leşini köpeklere atmak gerekmiyor mu ?

Ruhadam 16 Eylül 2010 02:14

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
İdam geri gelsin konusunda bence bir referandum yapılsın. Bakalım sonuç ne çıkacak. Bu nedir ya? Koparacaksın bunların kafalarını olacak bitecek .

Sorrow 16 Eylül 2010 02:40

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Serefsiz! bunun organını kesip kendisine yedireceksin, onun bunun cocuğu ;hirr

Sonraki ömrünede Iskence'den baska bir sey katmayacaksın.

Hande 16 Eylül 2010 02:45

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
idam cozum degildir, idam sahisi yok eder, suçu degil.
devletin idam karari almasi, onu sucludan farkli kilmaz, aksine kendisi bizzat katil olarak ilan edilir, devletin buna hakki yoktur.
agir cezasi neyse suclunun cekmesi gerekir,, ancak, idam hicbirsekilde ne bir cozum uretir, nede uygulanmasi gereken bir yontemdir.. kimin yasiyacak, kimin olecegine biz karar veremeyiz, hicbir hukuk/hak insan canindan dahada kiymetli de degildir anca.

JB 16 Eylül 2010 04:45

Cevap: İnsanın kanını donduran tecavüz!
 
Oha höst çüş yuh hatta


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net