IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Haber Arşivi (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/)
-   -   Kızlarının Kötü Yola Düşmesinden Korkuyor. (https://www.ircforumlari.net/haber-arsivi/355182-kizlarinin-kotu-yola-dusmesinden-korkuyor.html)

Lucifer 16 Eylül 2010 17:07

Kızlarının Kötü Yola Düşmesinden Korkuyor.
 
Adana'nın Ceyhan ilçesinde, evden kaçan iki kızının kötü yola düşmelerinden korktuğunu söyleyen baba, çocuklarının bulunmasını istedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ceyhan'ın Küçükkırım Mahallesinde yaşayan sekiz çocuk babası 53 yaşındaki Mehmet Ö., kızları H.Ö. (21) ile G.Ö. (18)'nün 15 gün önce gece saatlerinde aile fertleri uyuduğu sırada evden kaçtıklarını ve kendilerinden haber alamadıkları için de ailece perişan olduklarını söyledi.
Kızlarının herhangi bir problemi olmadığını, aralarında herhangi bir tartışma olmadığını belirten Mehmet Ö., şöyle konuştu: "Niye böyle yaptıklarını bilemiyorum. Olay günü gece saatlerinde biz uyurken elbiselerini ve tüm fotoğraflarını da alarak evden kaçmışlar. Bazı görgü tanıkları 31 plakalı kırmızı bir otomobile bindiklerini söylüyor. Kötü yola düşmelerinden korkuyorum. Acaba ne durumdalar diye hayatlarından endişe ediyorum. Onları gören veya nerede olduklarını bilenler Allah rızası için 0537 478 68 90 numaralı telefonumu arasın. Her ikisi de reşit olduğundan hukuken bir şey de yapamıyorum. Ama en azından sağlık durumlarının iyi olduğunu bilsem o bana yeter. Kızlarım size sesleniyorum beni arayın sesinizi duyayım yeter. Hepimiz çok perişanız."


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net