IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2010, 19:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Okul dönüşü korkunç kaza!




EĞİTİM-öğretim yılının ilk gününde annesi ve kardeşi ile birlikte okuldan evine dönen 8'inci sınıf öğrencisi Gamze Gültepe, 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün kullandığı kamyonetin çarpması yüzünden ağır yaralandı. Aynı kazada annesi ve kız kardeşi de yaralanan Gamze’nin bir ayağının kesilme tehlikesi var.

Esenler Örfi Çetinkaya İlköğretim Okulu 8. Sınıf Öğrencisi Gamze Gültepe (13), eğitim öğretim yılının ilk gününde kendisini almaya gelen annesi Leyla Gültepe (36) ve aynı okulda okuduğu kız kardeşi 10 yaşındaki Gizem ile birlikte Oruç Reis Mahallesi, Tepe Caddesi’ndeki evinin yolunu tuttu. Cadde üzerine geldiklerinde aniden yola çıkan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Mert A., 34 DF 0629 plakalı kamyonet ile Gamze, kardeşi ve annesine çarptı. Kazada, iki kardeş ve anne ağır yaralandı. Gamze ve Gizem Gültepe ile anne Leyla Gültepe yakınları tarafından hastaneye kaldırılırken paniğe kapılan ehliyetsiz sürücü Mert A. kamyoneti olay yerinde bırakarak kaçtı.

Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Gamze Gültekin’in sağlık durumunun ağır olduğu ve bir ayağının kesilme tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Olayın duyan Mert A.’nın bazı yakınlarının, yaralılara kan vermek üzere hastaneye geldiği öğrenildi.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Olayın meydana geldiği Oruç Reis Mahalle Muhtarı Rıza Taş da kaza yapan araç ile tekstil atölyelerine günü birlik yemek taşındığını söyledi. Taş, "Kazadan önce başka bir kaza daha atlatmış. Herhalde orada bir panikleme oldu ki çok süratli şekilde sokaktan çıkıyor. Ters istikamete giriyor. Orada trafik levhaları da var. 16 yaşlarında bir çocuk olduğunu söylüyorlar" diye konuştu. Dede Şahin Deniz ise "Ben kahvedeydim. Sanki deprem oldu. Hemen dışarıya çıktım. Baktım benim çocuklar. Gamze’nin öldüğünü düşündüm. Yüzüne dokundum, ’Gamze’ dedim ama ses vermedi. Hemen bir arabayla hastaneye götürdüm. Kızım yolda sürekli kusuyordu. Gizem de sürekli inliyordu. Diğerlerinin durumu iyi ama Gamze’nin durumu pekiyi değil. Bir ayağının kesilme durumu var. O manzarayı görünce dizlerimin bağı çözüldü" dedi.

Kaza sonrası Mert A.'nın Esenler Polis Merkezi'ne teslim olduğu belirtildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
kaza, korkunc, okul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Düğün dönüşü korkunç kaza! 4 ölü, 3 yaralı AngeL Haber Arşivi 0 09 Şubat 2015 21:54