IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2010, 17:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çok belalı bir 40 gün geliyor!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu seferki geçişi özel kılan, Uranüs'ün de Dünya'ya en yakın mesafeden geçiyor olmasıydı. "Bu normal, ne var bunda?" diyebilirsiniz. Ama astrologlar öyle demiyor:
"Bu dönem geçişinden pek çok kişi etkilenecek, kavgalar çıkacak, ayrılıklar yaşanacak. Özellikle burcu ateş grubuna dahil olanlar çok dikkatli olmalı! Kararsızlıklar yaşayabilirler. Herkes birbiriyle tartışabilir, nişanlı çiftler ilişkilerini bile bitirebilir. Hatta negatif elektrikten teknolojk aletler bile etkilenip bozulabilir..."
HaberTürk'te Begüm Çelikkol imzasıyla yayımlanan habere göre, İşin uzmanları etkin güneş rüzgarları neticesinde oluşan jeomanyetik fırtınalardan insanların beyin dalgalarının ve hormon seviyelerinin etkileneceğini söylüyor ve ekliyorlar: "Bazı erkekler bu etkilere agresif tepkiler verebilir, bazıları da tam tersine yaratıcı olabilir"
Astrologların uyarıları bu yöndeyken, işin uzmanları, "Jüpiter ve Uranüs'ün dünyaya yakın geçişi kimi, nasıl etkileyecek?" sorusuna şu yanıtları verdi:
Astrolog Rezzan Kiraz:
"Uranüs'ün etkileri malum. Uranüs, beklenilmeyen ani değişimler ve sürprizler yaratır. Ama bu da sizin olaylara nasıl baktığınıza bağlı. Bu gezegenlerin bizi etkileyebilmesi için önceden bir gerginliğin olması lazım. Onun dışında insanların hayatında yenilik ve değişim, idealizim oluşur. Eski gider, yerine yenisi gelir. Her şerde bir hayır var dedikleri meseledir. İnsanları korkutmanın anlamı yok. Bazı kişiler bunu yapıyor, bunların yanlış olduğunu düşünüyorum. Her şeyin iyi olacağını düşünüyoruz. Uranüs olmasaydı insanlar hala marada ateşi bulmaya çalışıyorlar. Uranüs için kötü konuşturmam."
ŞİDDETLİ KAVGALAR OLACAK
Astrolog Metin Sırma:
"Bu dönemde Akrep, Yengeç ve Balık burçları çok şanslı olacak. Fakat bu burçların dışındakilerde büyük gerginlikler bekleniyor. Eğer hamle yapmak istiyorsanız, iş konusunda yatırım yapmak, denemeyin. Bu dönemi atlatın öyle adım atın. Ateş grubu (Koç, Aslan ve Yay) çok dikkat etmeli. Kararsız bir dönem geçirecekler. İkili ilişkilerde karşınızdaki insanlarla ilgili kararsızlıklar yaşayabilirler. "Bu bana karşı ciddi mi, benimle dalga mı geçiyor?" şeklinde düşüncelere kapılabilirler. Toprak grubu da (Boğa, Başak ve Oğlak burçları) çok dikkatli olmalı. Bu aralar boşanmalarda patlama olabilir. Yeni evli çiftler bile kavga edebilir. Özellikle su ve ateş grubu arasında şiddetli tartışmalar yaşanacak. Bu dönemde anlaşamayacaklar, maddi ya da manevi olarak birbirlerini tatmin edemeyecekler. En çok da Oğlak burcu dikkatli olmalı. Bu dönemde teknolojik aletler de bozulabilir. Cep telefonları, internet bağlantıları olumsuz etkilenebilir. Okula yeni başlayan çocuklar da olumsuz etkilenebilir. Bunların etkisi Kasım ayı başına kadar sürecek."
Astrolog Öner Döşer:
"Dolayısıyla 21 Eylül- 29 Ekim 2010 tarihleri arasında, terör ve şiddete yönelik eylemler artabilir. Uluslar içerisinde ve uluslar arası gerginlikler yaşanabilir. İnsan eliyle yapılan çevreye zararların olumsuz sonuçlarıyla karşılaşılabilir. Doğal felaketlerde artış olabilir. Daha önce doğal felaketlerden etkilenmiş bölgelerde salgın hastalıklar görülebilir"

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
40, belalı, cok, geliyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Belalı Kaynana - Yeşilçam Filmleri Liaaa Sinema Dünyası 0 31 Mart 2012 15:45
Türkiyenin En belalı yeri(olaylarıyla) AngeLloginout IF Ekstra 8 07 Kasım 2011 10:41
Sezen Aksu \ Ben Sevdalı Sen Belalı.. Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 14 Nisan 2010 16:51