IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2010, 17:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İrem'in katil zanlısını elindeki iz ele verdi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bursa’da ‘İrem’ takma adlı travesti 28 yaşındaki Mesut Şaban Okan'ı evinde öldürdüğü iddiasıyla yakalanan E.Ş.(22), “Onunla ilişkiye girdim. Sonra kendisi benimle ilişki istedi. Kabul etmedim kavga ettik. Bıçakla iki yerinden yaraladığımı hatırlıyorum. Sonrasından haberim yok” dedi.
Bursa’da internet üzerinden tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye giren ‘İrem’ takma adlı travesti Mesut Şaban Okan, geçen pazartesi gecesi evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Vücudunda 12 bıçak darbesi bulunan ve boğazından karın boşluğuna kadar kesilen Mesut Şaban Okan’ın cesedini eve gelen ‘Seray’ takma adlı travesti arkadaşının kapı açılmayınca şüphelenip haber verdiği polisler buldu.

CİNAYET SIRASINDA ELİ KESİLMİŞ
Evde sigara izmariti ve cinayeti işleyen kişinin kan izlerini tespit eden polis, şüphelinin olay sırasında elini kesmiş olabileceğini düşünerek Bursa ve ilçelerindeki tüm sağlık kuruluşlarını uyardı.

Elini kesen 50 kişinin bilgisini alan polis, bu kişilerden Mesut Şaban Okan ile uzun süredir telefon ile konuşup internetle iletişim kuran E.Ş.'yi evinde dün gece gözaltına aldı. Evde kanlı kıyafet ve cinayette kullanılan bıçağı bulan polis, elini kestikten sonra Gemlik Devlet Hastanesi’nde pansuman yaptırıp, aldığı raporu da çalıştığı Gemlik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki otomobil firmasına veren E.Ş.'yi sorgulamak üzere Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

SUÇUNU KABUL ETTİ
Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde cinayet suçlamasını kabul ettiği belirtilen E.Ş. verdiği ifadede şunları söyledi:
“İrem ile uzun süredir görüşüyorduk. Olay günü tekrar evine gittim. Bir tane bira içtim. Kendisiyle cinsel ilişkiye girdim. Sonra o benimle ilişki istedi. Kabul etmedim. Aramızda tartışma çıktı. Küfür edince çıldırdım. Elime geçirdiğim bıçakla iki yerine sapladığımı hatırlıyorum. Sonrasını bilmiyorum. Elimi kesmişim. Evde bulunan laptop, cep telefonları ve bazı ziynet eşyasını alarak kaçtım. Yakalanmamak için de Gemlik’te Devlet Hastanesi’ne giderek elime pansuman yaptırdım.”

EVDEKİ KAN İZLERİ TUTTU
Bu arada öldürülen Mesut Şaban Okan’ın kan izlerinin yanında bulunan diğer kan izlerinin, şüpheli E.Ş.'ye ait olduğu belirlendi.
Evde sigara içen şüphelilin parmak izlerinin de evdekilerlele uyuştuğu anlaşıldı. Şüphelinin, işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye çıkartılması bekleniyor

EVDE BANYO YAPMIŞ
Bursa’da ki Travestileri Transseksüelleri Geyleri Lezbiyenleri Koruma Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği (Gökkuşağı) Başkanı Öykü Evren, arkadaşlarını öldüren kişinin evde banyo yapıp üzerindeki kanları temizledikten sonra kaçtığını söyledi.
Cinayetin normal bir adam öldürme olarak değil ‘Nefret cinayeti’ olarak değerlendirilmesini isteyen Evren, “Korkunç bir olay. Cinsel tercihi yüzünden bir kişi bu şekilde ortadan kaldırılmamalı. Bu ayıp kimin?” diye sordu.

TOPRAĞA VERİLDİ
Dün doğum yeri olan Balıkesir’in Bandırma ilçesine bağlı Edincik Beldesi’nde toprağa verilen Mesut Şaban Okan’ın annesi Melek Okan, “Yavruma nasıl kıydılar. Katilin en ağır cezayı almasını istiyorum. Bu acıya nasıl dayanacağım” diye feryat etti.

DHA

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ele, elindeki, iremin, iz, katil, verdi, zanlısını


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Annesi ve amcası Özgecan'ın katil zanlısını anlattı. Düş Haber Arşivi 0 17 Şubat 2015 12:25
Kimse elindeki tapuya güvenmesin! yoSun Haber Arşivi 0 23 Ağustos 2011 19:15
Katil balina katil oldu! Lucifer Haber Arşivi 0 25 Şubat 2010 21:15