IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2010, 17:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Üniversite öğrencisi otelin havuzunda öldü!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İstanbul’daki Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi 25 yaşındaki Arzu Çubukçu, geçtiğimiz pazar akşamı tatil için gittiği İzmir Çeşme’de, harem selamlık uygulamasıyla daha çok muhafazakâr kesimin tercih ettiği Ionia Otel’e yerleşti. Çubukçu, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine gittiği otele yerleştikten sonra önceki gün öğle saatlerinde kadınlara özel havuza indi.

‘ÇOK İYİ YÜZÜYORDU’
Habertürk'te yer alan habere göre; yüzen iki kadının havuzdan çıkmasından sonra Arzu Çubukçu tek başına kaldı. Otel görevlileri kadınlara özel olan 250 metrekarelik genişlikte ve 1.60 metre derinlikte olan havuzda, Arzu Çubukçu’nun cansız bedenini görünce durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Otele giden ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda genç kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Çubukçu’nun cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Anne Nadide Çubukçu, “Kızımın boğulduğu söyleniyor. Ancak çok iyi yüzme biliyordu” dedi. Gözünden sakındığı kızının havuzda bulunduğu sırada yanında görevli olmadığını belirten anne Nadide Çubukçu, “Otel yetkilileri yemek saati olduğu için görevlilerin yemeğe gittiğini söyledi. Bu nasıl vicdansızlık? Havuzda görevli bulunsaydı kızımı kurtarabilirdi. Otelden şikâyetçi olacağım” dedi. Olayınmeydana geldiği ve 15 yıldan beri İzmir’in Çeşme İlçesi’nde faaliyet gösteren otelin yetkilileri ise savcılığa ifade verdiklerini, bunun için açıklama yapmayacaklarını belirtti.

AKADEMİSYEN OLMAK İSTİYORDU
Bu yıl mezun olması beklenen ve en büyük hayalinin üniversitede akademisyen olarak kalmak olduğu öğrenilen Arzu Çubukçu’nun dayısı Mevlüt Kırımlı, yeğeninin boğulduğuna inanmadığını söyledi. Bir havayolu şirketinde aşçı olarak çalışan Kırımlı, “Yeğenim okulu bitirdikten sonra üniversitede araştırma görevlisi olarak kalmak istiyordu. Bu hayalle yaşıyordu. Bütün yaz çalışarak tatil parasını biriktirdi. Onun boğulduğuna inanmıyoruz” dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
otelin, Üniversite, öğrencisi, öldü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Üniversite öğrencisi otel odasında ölü bulundu Seth Haber Arşivi 0 24 Kasım 2014 14:04
Üniversite öğrencisi intihar etti Seth Haber Arşivi 0 18 Ekim 2014 11:46
Saldırgan üniversite öğrencisi mi? Lucifer Haber Arşivi 0 30 Haziran 2010 17:54
Ankara'da 7 üniversite öğrencisi ölü bulundu Angel Haber Arşivi 2 02 Ocak 2009 20:23
Üniversite öğrencisi boğuldu Cemalizim Haber Arşivi 0 12 Ağustos 2008 00:59