IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2010, 11:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"Eşref Bitlis’i biz öldürdük!"





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bir internet sitesinde yayınlanan ve Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından emekli albay Arif Doğan’a ait olduğu iddia edilen ses kaydında çarpıcı iddialar yer alıyor.
Doğan olduğu ileri sürülen kişi eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Eşref Bitlis’in helikopterinin düşürülmesini, kendi yardımıyla Cem Ersever’in komutasındaki JİTEM ekibibi yaptığını söylüyor.
Ses kaydında 1990’lı yıllarda Güneydoğu’daki kontrgerilla faaliyetleri anlatılıyor. Kayıtta yer alan ifadeler şöyle; “Ben JİTEM Grupları Komutanıyım o zaman. Aynı zamanda Jandarma İstihbarat Grupları Komutanıyım Türkiye’nin. Ulan silahlı güç 10 bin kişi bende var. Bunların ne gücü var. Ben düşünüyorum kayıtsız 5 bin tane Kaleşnikof dağıttım ben. 2 bin tabanca. Terörist yetiştirdim ben orada.”

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Doğan’a ait olduğu ileri sürülen ses kaydında ayrıca kadın ticareti, haraç gibi faaliyetlerin de kendi kontrolünde olduğunu söylüyor.
Arif doğan şüpheli bir kazada ölen Eşref Bitlis’in JİTEM tarafında öldürüldüğünü, olayın içinde Cem Ersever’in olduğunu anlatırken, “Ben destek vermesem nah öldürürlerdi” diyor.
İnternetteki ses kaydında Doğan ayrıca Türkiye’de Alevilere yönelik pek çok saldırırnın kendisi tarafından planlandığını anlatıyor.
Kayıtta, “Alevilere saldırı yapan saçlı sakallı profesyonel ekibim vardı. Hepsi de saçlı, sakallı, bıyıklıydı. Bütün Türkiye’deki yapı bana bağlıydı” ifadeleri yer alıyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
eşref bitlis’i biz öldürdük


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık