IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2010, 20:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tüyler ürperten vahşet için plan yapmışlar




Nikahları olmayan anne ve babası tarafından ormana bırakılınca, hayatını kaybeden 12 günlük bebekle ilgili vahşetin perde arkasındaki gelişmeler tüyler ürpertiyor. Yapılan araştırmada, yeni doğan bebeklerini Güvercinada yolundaki zeytinlik alanda bir zeytin ağacının kovuğuna bırakıp, ölüme terk eden anne-babanın, ilk olarak bebeği denize atmayı planladıkları ancak araç yoğunluğu ve gören olabilir korkusuyla bu plandan vazgeçtikleri ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Emine Arık (24) ve Talip Sarı (55), bir ay önce Aydın'dan Kuşadası'nın İkiçeşmelik Mahallesi'ne taşındı. Hamile olan Emine Arık, 12 Eylül tarihinde Aydın Doğumevi'nde bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Nikahları olmayan ancak birlikte yaşayan çift, daha sonra çocuklarını alarak, Kuşadası'na taşındıkları eve geldi. Sağlık Ocağı'nda görevli bir ebe hemşire, hem yeni doğan kız çocuğunun hem de annesinin sağlık kontrolü için çiftin evine gitti. Anne ve babadan çocuğun evde olmadığı, bir yakınlarının yanında bulunduğu cevabını alan ebe hemşire, bunun üzerine anneye bebeğiyle birlikte Sağlık Ocağı'na gelme çağrısında bulundu. Aradan geçen iki günlük sürede anne ve bebeğin kontrole gelmemesi üzerine ebe hemşirenin 2. kez yaptığı ziyarette de benzer cevaplar aldı. 3. kez gerçekleştirilen ziyarette ise evin kapısının kendilerine açılmaması üzerine şüphelenen ebe hemşire ve beraberindeki Sağlık Ocağı görevlileri, durumu Sağlık Grup Başkanlığı'na bildirdi. Sağlık Grup Başkanlığı'ndan gelen ihbar üzerine nikahsız yaşayan çiftin evine giden polis ekipleri, ilk önce 'Kayıp' yanıtıyla karşılaştı. Ancak, polislerin ısrarlı sorularını üzerine çift, bebeklerini öldürüp Güvercinada yolu üzerindeki ormanlık alanda bir zeytin ağacının kovuğuna bıraktıklarını itiraf etti. Çiftin gösterdiği yere giden polis ekipleri, tüyler ürperten vahşetle karşılaştı. Bebeğin cesedini bulan polis, daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Daha sonra savcının talimatıyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilen bebeğin cesedinde yapılan otopside talihsiz kız bebeğin annesi ve erkek arkadaşı tarafından doğduktan üç gün sonra hayatını kaybettiği belirlendi. Emine Arık ve Talip Sarı'nın polise verdiği ifadede, bebeklerini öldürdükten sonra Güvercinada yakınındaki kayalıklardan denize atmak istediklerini, ancak yoldaki trafik yoğunluğu nedeniyle gören olabileceğini düşünerek vazgeçip, 100 metre ilerideki zeytinliğe bırakıp kaçtıklarını söyledi. Her iki zanlının birbirlerini suçlaması nedeniyle bebeği kimin öldürdüğü henüz belirlenemedi. Zanlılar daha sonra tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Yaklaşık 8 saat süren ve gece geç saatlere kadar devam eden duruşmanın ardından anne Emine Arık ve baba Talip Sarı tutuklandı. Geniş güvenlik önlemleri altında Kuşadası Adliyesi'nin arka kapısından çıkarılan zanlılardan anne Emine Arık Aydın, E Tipi Kapalı Cezaevi'ne, baba Talip Sarı da Söke Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
FUHUŞ SUÇUNDAN SABIKASI BULUNUYOR
Diğer taraftan, Emine Arık'ın Antalya'dan Aydın'a geldiği ve burada Talip Sarı ile tanıştığı ve birlikte yaşamaya başladığı belirlendi. Aydın'dan bir ay önce Kuşadası'nın İkiçeşmelik Mahallesi'ne taşınan nikahsız çiftten Emine Arık'ın bir dönem Antalya'da fuhuş yaptığı ve fuhuştan sabıkası bulunduğu, Talip Sarı'nın ise Aydın'da işsiz olduğu kaydedildi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
plan, Ürperten


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tüyler ürperten olay cLaS Haber Arşivi 0 14 Ekim 2012 20:57
Tüyler ürperten cinayet! Ruj Haber Arşivi 0 17 Mayıs 2011 19:43
Tüyler ürperten kaza anı Lucifer Haber Arşivi 0 01 Nisan 2010 18:00
Tüyler ürperten gerçek Feronia IF Ekstra 0 25 Mart 2010 10:27