IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Eylül 2010, 20:05   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tecavüz seyredip WC'de sıkıştırdılar




TV'deki diziler küçücük çocukları bile tacizci mi yaptı? Isparta'da yaşanan bir olay, velileri ayağa kaldırdı. İddialara göre ilköğretim öğrencisi bir erkek çocuğunu kıza benziyor diyerek sıkıştırıp, "Fatmagül'ün su ne" diyerek taciz ettiler!

Isparta'da bir ilköğretim okulunda "Fatmagül'ün suçu ne" adlı diziden etkilenen 3 öğrencinin, 'kıza benziyor' diye dalga geçtikleri ve tuvalette kollarından tuttukları bir erkek öğrenciyi "Z.'in suçu ne" diyerek taciz ettikleri ileri sürüldü. Taciz edilen öğrencinin babası H.G., oğlunun psikolojik sorun yaşadığını ve okula gitmek istemediğini belirterek şikayetçi olacağını söyledi. Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, olayın cinsel taciz şeklinde değil, öğrenciler arasında bir şakalaşma şeklinde olduğu bilgisini aldıklarını söyledi.

Öğretmen olan H.G.,"14 yaşındaki oğlum Z.G., sınıf arkadaşları U.Ç., M.A. ve M.A. tarafından taciz edilmiş. Olayı, okula çocuğumu almaya gidince öğrendim. İdarecilerle görüştüm ama bu olayı dikkate almadılar. Oğlumuzu beyefendi gibi yetiştirmeye özen gösteriyoruz, ona zararlı olacak dizileri izlettirmiyoruz, oyunları oynatmıyoruz. Ancak toplum ciddi bir çıkmaza sürükleniyor. Ben de bir öğretmenim ve çocukların bu tür dizilerden uzak tutulması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

H.G., psikolojik sıkıntı yaşayan oğlunu önce Isparta Devlet Hastanesi'ne götürdüğünü, oradan da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı'na sevk edildiğini kaydetti. Oğluna yapılan davranışlar karşısında seyirci kalamayacağını ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması gerektiğini ifade eden H.G., "SDÜ Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanlığı'ndan rapor aldıktan sonra savcılığa suç duyurusunda bulunacağım" diye konuştu.

İNCELEME BAŞLATILDI

Isparta Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, iddianın kendilerine bugün iletildiğini ve olayla ilgili inceleme başlattıklarını söyledi. Öğretmen ve okul idarecilerinin, olayın cinsel taciz şeklinde değil, öğrenciler arasında bir şakalaşma şeklinde olduğunu söylediklerini açıklayan Yılmaz, "Konuyu her açıdan araştırıyoruz. Okullarda öğretmen odalarının kapanması için talimat verdim. Öğretmenler teneffüslerde çocukların aralarında, koridorlarda duracak. Çocukların olumsuz dizilerden etkilenebildiklerini de biliyoruz. Ailelerimiz, çocuklara zararlı yayınlar izlettirmemelidir" dedi.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
seyredip, sıkıştırdılar, tecavüz, wcde


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Toplu tecavüz dehşeti: 11 çocuk bir kadına tecavüz etti. Düş Haber Arşivi 2 26 Ekim 2014 09:51
Tecavüz :) Candy Komik Loglar 1 22 Mayıs 2010 13:32