IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ekim 2010, 23:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eşine öyle bir vasiyet bıraktı ki!




Göğüs kanseriyle iki yıl savaştıktan sonra 37 yaşında yaşamını yitiren iki çocuk annesi Kate Greene ölmeden önce 44 yaşındaki kocası St. John ve dört ve altı yaşlarındaki oğulları Finn ve Reef'e bir 'yapılacaklar' listesi bıraktı.

Kate Greene, ömrünün son günlerinde hazırladığı 100'den fazla maddeden oluşan listede, kocasından ve oğullarından o yokken yapmalarını istediklerini sıraladı.

Bunlar arasında, küçük bir çocukken tatilini geçirdiği plajı ziyaret etmeleri, uluslararası bir rugby maçına katılmaları, eşinin kendisine evlenme teklif ettiği İsviçre'ye gitmeleri bulunuyor.

DÖRT YAPRAKLI YONCA BULUN, SİGARA İÇMEYİN

Listede dört yapraklı yonca bulmak, bir enstrüman çalmayı öğrenmek günebakan yetiştirmek de bulunuyor. "Anenin el kitabında" tembihler de bulunuyor: Sigara içmekten, motosiklet kullanmaktan ve orduya katılmaktan kaçınmak...

EŞİNİN YENİDEN EVLENMESİNİ İSTEDİ


Kate ayrıca listede daima birlikte yemek yiyebilmek için bir yemek masası almalarını ve eşinden geceleri uyumadan önce oğullarını iki kez öpmesini istiyor. Kate eşinden yeniden evlenmesini de istiyor.

St John eşinin vasiyet ettiği listedeki her maddeyi yerine getirmeye kararlı. İngiltere Clevedon'daki evlerine şimdiden bir yemek masası almış ve evi ilave oyun odası olacak şekilde genişletmeye hazırlanıyor.

Kendisi ve çocukları için Mısır'a bilet alan St John, oğullarını Dublin'deki rugby maçına da götürmeyi planlıyor. Kate ile 16 yaşındayken tanışıp bir yıl sonra evlendiklerini anlatan St John, listenin kendisine iki çocuğunun annesi olan 'ruh eşini' daha iyi hatırlama imkanı verdiğini söylüyor.

Listedeki birçok maddeyi yerine getirdiğini söyleyen St John, "En zoru şüphesiz başka birini bulmak. Ben zaten ruh eşimi bulmuştum. Yeniden böyle bir arayışa girmek benim için çok zor" diyor.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
ki, vasiyet, öyle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Serdar Ortaç'tan eşine vasiyet Seth Haber Arşivi 0 08 Ocak 2015 18:44
Öyle Zor Bir Yerde Bıraktı ki Beni Tufan Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 10 Aralık 2014 14:16
Ölmeden önce öyle bir not bıraktı ki PassioN Haber Arşivi 0 22 Şubat 2012 20:46
Vasiyet .. αуℓιη Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 02 Şubat 2008 00:59