IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ekim 2010, 23:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kopyacılar bu defa kaç puan alacak?




Tekrarlanacak KPSS’ye haklarında kesinleşmiş yargı kararı olmadığından kopya skandalına adı karışanlar da girecek. İlk sınavda hileyle tam puan alanlar bu kez ter dökecek.
KPSS’de Eğitim Bilimleri Sınavı’nın iptal edilmesine neden olan kopya skandalına adı karışan adaylar da 31 Ekim’de yenilenecek sınava girebilecek. Yüzlerce adayın 120 sorunun tamamını yaparak tam puan aldığı 2010 yılı KPSS sınavında kopya skandalının patlak vermesinin ardından ÖSYM, yaptığı bütün sınavlarla mercek altına alındı. Sınavda kopya çekenlerin çoğu, soruları mail yoluyla aldıklarını itiraf ederken halen soruşturmada sonuca ulaşılamadı.
ALACAKLARI PUANLAR MERAK KONUSU
Ekimdeki tekrar sınavına bütün adaylar girebilecek. Yeni başvuru yapılmayacak, önceki sınavdaki sınav yerleri ve giriş belgeleri geçerli olacak. Sınava kopya skandalına adı karışan adaylar da girecek. Haklarında kesinleşmiş bir yargı kararı bulunmayan adayların kopyayla girdikleri sınavda gösterdikleri başarıyı kopya olmaksızın gösterip göstermeyecekleri ise merak konusu. Adayların bu sınavda başarılı olmaları halinde atamalarının yapılıp yapılmayacağı, iptallerin olup olmayacağı da merak edilen diğer konular arasında.
Bluetooth kopyaya ‘casus’ cihaz
YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan’ın özel talimatıyla, sınavlarda kullanılmak üzere “casus tespit cihazı” denilen ileri teknoloji ürünü cihazlar alınacak. Sınav salon görevlileri bu cihazları kullanarak, salon dışından kurulan bağlantıları tespit edecek. Cihazlar, sınav yapılan okullarda salon görevlisi olan gözetmenlere sınav öncesinde dağıtılacak. Gözetmenler adayları tek tek kontrol edecek. Alarm veren cihazın, bluetooth bağlantıyı kesme özelliği de bulunduğu için kopya anında önlenmiş olacak. ÖSYM, ileri teknoloji ürünü bluetooth tespit cihazlarını toplu olarak alacak. Özcan, ödeneğin sağlanması ve salonlarda aynı anda kullanıma yetecek sayıda bluetooth tespit cihazı alınması için bizzat talimat verdi.
Emniyet ÖSYM’deki incelemeyi bitirdi
KPSS’de kopya iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ÖSYM ve YÖK’te yapılan inceleme ve tüm dokümanların kopyalanması işlemi bitti. İncelemeyi yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, tüm belge ve dokümanları Savcı Şadan Sakınan’a teslim etti. Savcılık, ayrıca soru kitapçıkları üzerinde oynama yapılıp yapılmadığını ve soruların bilgisayarlardan gönderilip gönderilmediğini de araştıracak.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Ekim 2010, 23:17   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kopyacılar bu defa kaç puan alacak?




Şimdi köpek gibi çalışıyorlardır
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Sonsuza dek özlemimsin Gökçe`m...
 

 

Etiketler
bu, defa, kac, kopyacılar, puan


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
!Puan Yazınca Puan Göstermek. Amigo mIRC Scripting Sorunları 21 30 Mayıs 2017 19:48
İlk Defa CtrL IF Ekstra 0 21 Ocak 2009 13:31