IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2010, 19:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şenay DÜDEK'ten, ''Estetik yaptıran ÜNLÜLER''





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İşte Düdek'in yazısı!..

Erkeklerde de artık estetik yaptırıyor kimi kusur örtme, kimi maçoluk için...


Bülent Ersoy, Gülben Ergen, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Oya Aydoğan gibi, sanat ve sosyete dünyasından pek çok ünlü ismin estetikçisi Dr. Mustafa Karataş. İzmir’deydi. Bir yer açmak için araştırmaya geldi.

Benim de doktorum ve yakın arkadaşım. Dolayısıyla, ağırlamak da bana düştü. İletişim danışmanı Sıdıka Akkuş’da yanınaydı. Bana, “İzmirli kadınlar gerçekten çok güzel. Ama erkeklerde bakımlı. Duyduğum kadarıyla da estetiğe düşkünlermiş” dedi. Vallahi doğru söyledi. Nitekim geçtiğimiz Pazar, Hürriyet Ege’de DHA (Doğan Haber Ajansı) Burcu Taner imzalı haberde, İzmirli erkeklerin el, ayak ve cilt bakımına büyük ilgi duydukları işlenmişti. Mustafa, Türkiye’de sosyete ve şöhretler dünyasında pek çok ismin kusurlarını gizlemek için estetik yaptırdıklarını söyledi. Amma yurt dışında Brad Pitt, Tom Cruise, Johnny Deep gibi yakışıklı isimlerin ise, kendilerini daha erkeksi gösterecek sivri bir çeneyi, ya da botoksla hafif içe çökük yanakları tercih ettiklerini belitti. 10 yıl öncesine kadar ‘erkek ve estetik’ deyince akla sadece saç kesimi ve sakal tıraşı geliyordu. Medikal Estetik Uzmanı Dr. Mustafa Karataş’a göre, şimdi ise erkekler ve estetik söz konusu olduğunda, dünyada her gün yeni bir trend doğuyor.
Erkeklerin, genelde burun ameliyatı için bıçak altına yattıklarını söyleyen Dr. Mustafa Karataş, erkek estetiği konusunda bakın neler diyor; “Daha çıkık ve sert hatlı bir çene, hafif içe çökük yanaklar ve dik bakışlı kaşlarla, erkeklerin maskülenliğini artırıyoruz. Uzakdoğulu kadınların, yuvarlak yüzlerini ovalleştirmek için kullanılan botoks tekniğinde elde edilen başarı, erkek hastalar üzerinde de, hafif çökük bir yanak elde etmek için kullanılmaya başlandı. Kalıcılık süresi altı ya da sekiz ay süren dolgu maddeleri ile, çene sivriliğinin sağlanması ve köşelendirilmesi mümkün. Böylece daha erkeksi hatlara sahip yüz hatları yakalanabiliyor. Üstelik bu müdahaleler hiç iz bırakmıyor ve istirahat gerektirmiyor.”


Tek seanslık sıkılık

Düzgün hatlarla çerçevelenen bir yüzün, sıkı ve nemli görünen bir ciltle daha da çok ortaya çıktığını söyleyen Karataş, konuşmasını şöyle sürdürüyor: “Erkek hastalarda kristal peeling ve vitamin terapiler yapıyoruz. Tek bir seansta bile sıkılık, nem ve canlılık veren bu tedaviler belirli periyotlarda tekrarlanıyor. Hollywood’un ünlü erkekleri estetik konusunda bizimkilerden rahat. Bizdekiler çekiniyor ya da gizliyor. George Clooney devamlı botoks yaptırıyor.
Yaşına göre son derece bakımlı bir cildi olan Tom Cruise’un da alın bölgesine botoks uygulanmış. Fakat göz kenarındaki çizgiler bilinçli olarak bırakılmış. Eğer göz kenarına da yapılsaydı, gülüşü değişecekti. Çok açık tenli ve lekeye müsait bir cilt yapısına sahip olan Brad Pitt’in de alındaki paralel çizgilere, göz kenarına ve kaz ayaklarına, karakteristik bir erkek yüzü olan Johnny Deep’in de alın bölgesine botoks uygulanmış. George Clooney’e ise burun ve dudak arasındaki ‘nazorabial oluk’ denilen çizgiler ve dudak kenarındaki boşluklara dolgu maddeleri uygulanmış.”


Şarkıcılar ağırlıkta


Osman Çarmıklı, Celal Capa, Erol Aksoy gibi sosyetenin ağır topları özellikle cilt yenileme seansları ve botoks yaptırıyor. Sahne dünyasında ise estetikten nasibini alan ünlü isimlere gelince;
? Berdan Mardini: Göğüs küçültme operasyonu.
? Mahsun Kırmızıgül: Göbek ve basen bölgesindeki yağları aldırttı.
? Tarkan: Göbeğindeki ve basenlerindeki fazla yağları aldırdı.
? Mustafa Sandal: Yüzündeki derin çukurlar sebebiyle büyük sıkıntı yaşayan ünlü sanatçı, cildini düzenli aralıklarla gittiği Londra’da uzmanlara törpülettiriyor.
? Emrah: Genç sanatçı sarkan gıdığını toparlatan ünlüler arasında yer alıyor.
? Beyazıt Öztürk: Gıdısını estetik ameliyatla aldıranlardan.
? Harun Tan:Ünlü manken Ebru Şallı’nın eşi, yüzünü gerdirdi ve yanaklarını doldurttu.
? Özcan Deniz: Kaşlarını aldırdı, burnunu yaptırdı.
? İzzet Yıldızhan: Burnuna estetik yaptırdı Ellerindeki ve kollarındaki kılları da laser epilasyon yöntemiyle aldırdı.
? Ferhat Göçer : Kulak estetiği.
? Cenk Eren: Basen ve karın yağlarını aldıranlar arasında.

? Murat Dalkılıç: Burun estetiği..
Uçankuş..

__________________
Yine Yeniden Aga.
 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
 

Etiketler
düdekten, estetik, ünlüler, şenay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En çok estetik yaptıran kadın Zen IF Ekstra 0 29 Haziran 2014 21:07
Şenay Yüzbaşıoğlu Kimdir? Zen Müzisyenler 0 05 Ocak 2013 13:39
Estetik ameliyatlar - Estetik ameliyat fiyatları System Sağlık Köşesi 0 04 Kasım 2011 15:26
O dünyanın en çok estetik yaptıran kadını! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 2 01 Kasım 2011 22:37
Düdek'in dedesinin kabe sırrı! Crips Haber Arşivi 0 02 Eylül 2008 13:32